No nyt voisin sanoa et päivä kääntyikin hyväksi kaikista ihme olotiloista huolimatta. Kyllä kyllä. Mies tuli likan kanssa ja paistoi sitä possua kuten meinasikin. Pystyin syömään kohtuudella joten ei se kalorimäärä hirvittäviksi mene jos nyt en syö mitään. Mielelään huomenna aamulla vasta mutta ehk mää kuitenkin kun 24 tuntia tulee täysi.

Kävin vaakalla jo tänään. Ja se viimeviikkoinen painonnousu oli hävinnyt plus vielä hieman enempi. Eli alusta asti ois ny -900g. Toivotaan että suunta on nyt oikea ja ei hirvittäviä painonnousuja tulisi mistään johtuen. Uskon kuitenkin et tuleehan niitä jo ihan senkin takia et se isotarve kulkee huonosti sekä nää naisten ihanat päivät on aina joskus. Nekin niin epäsäännölliset kuin olla ja voi mutta toivottavasti siihen asiaan ensivuoden aikana tulisi apu.

Juu ja poika tulee huomenna aamupäivällä kotilomille. Ja ensiviikolla onkin vuorossa reissua. Ja ihan kaksin päästään.

Nyt pitäisi jatkaa tätä siivousta pienen ruokalevon jälkeen. Mieskin auttaa kun saa mahansa kuntoon. Ne eiliset hiivatuotteet vielä hieman suolistosairautta ärsyttää. Mutta nyt eikun siivoamaan. Ja vettä vettä vettä juoden aina välillä....