Jälleen. Flunssa. En muista koska olisin näin paljon ollut kipeänä perä perän jälkeen. Viikon välillä ehkä terveenä ja taas mennää. Huomenna ois mentävä töihin koska viimeviikolla ollut viimeksi tiistaina. Kehtaa taas soittaa et olen kipeä. Ajattelevat pian että lusmuan. Vaikka ei se mitä sieltä saan oo iso summa kun kuntoutuseläke pääasiallinen tuloni ja päivät "töissä" menee miinuksen puolelle tai plusmiinus nollaan kun en matkakorvauksiaan saa. Tosin mä myös tykkään siellä olla. Nyt en tiedäkään mikä on seuraava projektini tai onko useita pieniä vai neulonko villasukkia. Ajattelin et ensviikolla olisin ma, ti ja kenties ke kun mieskin kotona voin tehdä pidempiä päivä niin saan plusmiinus nolla päivän rahan kannalta.

Minulla ajopelko. Ja kesät jo menee ei mitään ongelmia ja noita pikkuteitä tullut ajettua paljon kun miestä milloin minnekin ajaa tai hakia milloin mistäkin. Toki sydän jyskyttää aina silti mutta näin talvisin huhuh. Meillä nyt vielä autossa tuli kitkat vaan mukana ja joulukuussa veronpalautuksista ne nastat saadaan. Ollaan molemmat koettu et nastat toimii näillä teillä paremmin kuin noi kitkat. No isoa tietä toki eniten on mutta on kiitettävästi näitä pikkuteitäkin.

Ei olla mitään järkevää saatu tänään aikaa. Ollaan oltu jumissa molemmat. Mieskin kävi päivystyksessä ja kolmen eri lääkereseptin kanssa tulikin takaisin.Tosin rahat tulee vasta ensiviikolla millä ne hankkia. Paistoin mää lettuja ja tein huomiselle kastikkeen valmiiksi kun mies ei oo mikään kokkaaja tyyppi. Spagetin osaavat varmaan laittaa. Sitten tein pikkulettuja ja isoja lettuja. Vielä jos astiakoneen saisin tälle iltaa niin ok homma.

Ja mitä syömisiin tulee. Oikein niinku paska päivä. Siis sillai entiseen syömiseen on kuitenkin vähemmän. Mut nyt letuissa oisin voinu yhden letun syödä vähemmän. Söin siis kolme isoa lettua ja 4 lusikallista vaniljajäätelö. Aamulla teen kanssa söin 3 siivua leipää ja siihen päälle mätitahnaa ja kurkkua. Tuossa jäi välistä yks ruokailu joten siksi varmaan meni lettuja liikaa. Se meni kun käytiin siel kaupungissa päivystysreissulla. Lapset oli mummulla. Minäkin ensin meinasin mennä mut eipä mul kuitenkaan ois mitää hoidettavaa ollu. Väsymys kuitenkin vain kertaa kaiken.

Mies lähti lasten kans kauppaan vielä pikaiseen kun olivat mummulta saaneet rahaa ja halusivat karkkia vaiks karkkipäivä jo meni. No mä sit sanoin ku mennään penkin alle niin mennää. Pyysin pullon kokis zeroa no joo ei siinä mitään siitä jää huomisellekin se vie hieman nälkää. Huomenna kun se kakkospäiväkin. Mut si halusin turkinpippuria. En minä kokopussia. Puolet menee ainakin miehelle. Niiden jälkeen aloitan kakkospäivän jonka toivon jaksavani aina tiistai aamuuna asti menevän. Jotta saisin sen 36 suositeltua tuntia täyteen.Muutenkin vois ottaa tiukempaa satsii aina siihen reisuun asti ja antaa si mennä täysillä.