Huomenia vain kaikille. Kello lähenee puoltakahdeksaa aamulla. Kyllä hereillä on oltu ja ajoissa. Voinen sanoa mikäs siinä niin ihanan herätyksen miehen puolelta sain kuten muuten eilenkin. Joo lakko meni siin si. Ja eilen vielä pikkukakkosenkin aikaan. Ja jonku ajan päästä likka tulee kysyy miks äiti huohottaa, äiti tekee vatsalihasliikkeitä näin, eli siis näytin ja läpi meni ku sanoi vain et aijaa ja meni takaisin. 

Tälle aamua on menny jo 70kcal ihan vain siksi et oli pakko lääkkeen kanssa jotain syödä. Iltapäiväl si sama juttu siin joskus yhden kahden aikaan sekä illalla.  Kyllä tämä tauti selkeästi parempaan päin on ja sama miehellä. Et ei siel reisusa ny ihan kipeänä olla. Pakkaamista eilen aloittelin. Jotain piti pestä joten ne odottelee nyt kuivumista. Varmaan illalla saan loppuun asti. Vielä miehen kenkäpolitiikka siltä kysyä. Omani on jo selvänä. Likan vaatteita pestä tänään saa sille sitten hoitoon ne vaihtovaatteet. Huomaa et alkuviikko menny taas  miten on ku pyykkiä kasaantuu.

Pitää kyl kehua miestä. Eilen ihan ilman mitään sanomattakaan sinnepäinkään laittoi hän meille ruokaa. No oikei pakastepitsaa duunasi, hyvin duunasikin. Kattoi pöydän ja palat lautasille valmiiksi ja oikein kynttilänkin palamaan ja kunnon tunnelmavalaistuksen. Likkakin sano ompa hienoa. Tämän jälkeen meni ihan itselleen laittamaan astiakoneenkin. :) Nyt nauttia tästä, sillä jos vanhat merkit paikkansa pitää kun työt taas alkaa niin olen yksin tämän kaiken kanssa.

Tänään olisi myös likan synttärikutsujen tekoa. Eilen en jaksanu ja likka hieman petty. Nyt katsoa mitä tuolta löytyy et millaisia kortteja niistä saisi aikaan. Hän haluaisi huomenna viedä ne kavereilleen. Että puuhaa olisi. Nyt kuitenkin kun likka menee bussiin laiskottelen koneella siihen asti kun mies tulee kotiin. Tai no voisin mää ainakin pyykkikoneen laittaa pyöriin ja kenties katsella tuosta hyllystä korttivermeitä ja si miettiä ja katsella niitä ja odottaa ideaa.

Vaakallakin voisi käydä kai tänään vielä jossain vaiheessa. Tai si huomenna katsoo ny miten tää fiilis tästä. Kuin uskallan siihen mennä.