Alan oleen aika väsy. Siis olen nyt taas pari yötä nukkunut huonosti jälleen. No nyt viimeyö sitten meni hieman miehen kanssa jutellessa ja sellaisia asioita että meni se itkemiseksi, tosin ei yksipuolisesti vaan kyllä meni toisellakin. Mutta oli erittäin antoisa keskustelu kyllä ja sen jälkeen aivan taivaallinen hetki. Aamulla tyttö kuitenkin aivan normaaliin aikaan heräsi. Olimme molemmat aika väsyjä aamulla ja se liikkeelle lähtö vain sitten venyi ja venyi ja kuinka ollakaan ei saatu aikaiseksi niitä asioita kuin piti.

Miehen piti alunperin jo maanantaina käydä tummulla tekemässä muutama pieni remonttihomma, ei ole kuitenkaan vieläkään käynyt. Minun piti mennä pari kuukauden ellei kolmenkin sotkut vintiltä takkahuoneesta siivoamaan, arvata voi etten ole sinne asti päässyt tänään. Siellä olisi odottamassa myös puhtaiden viikattujen vaatteiden lisäksi (jotka kippaan aina siihen sohvalle ja siitä ne si aikalailla aina otetaan käyttöön) lasten vaatelipastot ajantasalle ja siisteiksi. Myös pipot ja tumpt tuoda alakertaan, laittaa koreihin nätisti ulkoeteisen kaappiin josta löytyisivät sopivasti. Takkoihin piti laittaa valkiat jo aamupäivällä jäi kuitenkin nyt illaksi.

Iltapäivällä käytiin ystävällä kylässä ja tämän päivän kalorit pomppasikin kun olivat siellä leiponeet. Huomenna kuitenkin olisi kakspäivä että sen puoleen ei mennyt pilalle mikään muu kuin normisyönnin kalorit. Nyt illaksi olisi kanasalaattia.

Saatiin me nyt iltapuhteina vaihdettua toinen keittiönpöytä ja pientä siivousta tuli sitten siinä samalla myös. Astiakoneenkin laitoin kun sekin on viimeaikoina jäänyt vallan jälkeen ja kauheat kasat tiskiä pitkin pöytiä ja tiskialtaita.

Päätettiin nyt kuitenkin jotta huomenna emme edes aamulla avaa tietokoneita vaan heti nousemme aamupalalle ja mies lähtee tummulle laittaa ne mitä pitänyt ja minä menen sinne vintille puuhaan siksi aikaa ja mies auttaa likan kanssa sitten kun tulevat.

Näin tänään...