No niin kulutimme lauantaipäivää forssassa shoppaillen ja kyllä totuus kirpaisee ja tuplasti enemmän oman miehen suusta. Olenhan sen aina tiennyt mutta nyt ainakin. Olen läski juu ja en niin kauniskaan joo.Mut kun sen sanoo mies jolle esittelet omasta mielestäsi hienosti istuvaa vaatetta ihmeellistä et sellaisiakin kaupasta löytyy suht normaaliin hintaankin ettei ylihintaan ja si mies sanoo et kyl se näyttää tiukalle. Joo siis sulla on lähteissä housut jotka on ollut paljon tiukemmat niin se sanoo et ei ne näytä noin tiukalle kuin noi. Kun toisia saan olla kiskomalla kiskomassa jalkaan ja toiset meni sujahtamalla. No ei eikö lihavilla saa hieman tiukkoja vaatteita olla, pitääkö lihavilla naisilla olla teltta. No joo ehk si vedin liian herkästi herneen nokkaan mutta kun mua ahdistaa jo muutenkin niin tää nyt jonkun kiukkuärripurrikohtauksen laukas mulle.

Jouluaattokin taas niin et ku pitäisi kahteen paikkaan yhtä aikaa revetä. Haluaisimme olla aatto isän luona mutta äiti taas haluaisi et olisimme kaikki joulun mamman luona kun onhan nyt ensimmäinen joulu ilman pappaa hänelläkin. (pappa lähti toiseen mailmaan maaliskuunlopussa). No joo tiedän. Ja itsekin haluaisin olla molemmissa. Lasten takia oikeastaan enempi isällä täällä erityislapsille on enempi tekemistä ja tilaakin. Mutta toisaalta. Sitten sain idean ja yleensä äidin luona jouluruokailut on myöhemmin ja isällä alkaisi sitten jo puoliltapäivin niin jos he nytkin niin pitää niin voisimme mennä sitten sinnekin. Lapsetkin olisi rauhallisempia kun oisivat jo yhdet paketit saanu isän luona. Soitin ideani äidille ja hän sanoi että mietitään ja hän kyselee miten siellä sitten muut ovat asiaa ajatelleet.

Muutenkin mua ahdistaa nyt aika paljon. Ensiviikolla on yhtä jos toista. En edes tiedä kuinka jaksan ehdin kaiken. Nyt vain tuntuu sille et tekisi mieli joko vetää pää täyteen tai sitten ottaa tuplaunilääkkeet ja mennä nukkumaan ja nukkua siihen asti kun lähdemme huomenna. Haemme sitten tytön ja menemme kotiin.