On outoa kuulla Vorssan murretta tuolla. Markun kohdalla meinaan. Hän ainakin toistaiseksi vaikuttaa ihan ok tyypiltä ja oikeastaan jo murteen takia ois kiva jos ois tuolla pidempään. Tarttuu meikäläiseenkin kun kuitenkin pohjalla on sitä jo valmiiksi. Sitten se siellä sitä pohjanmaan murretta jota sitten kuulen täällä niin kiva kun puhun ihan sekaisin. Saa nähdä mikä se sekasikiösoppa on kun puhun kun kausi tästä etenee.

Jussi makoilee tuolla naisten keskellä ja hieroo naisia ja käpälöi hipelöi, mietin onko tehneet emännän kanssa sopimuksen vai tekeekö emäntä samaa kans....Tai ainakaan ei oo kovin mustasukkaista sorttia.

Joni on nyt alkanut mua ärsyttään hieman. Toisaalta jokavuosihan tuontyypin tyyppi siellä on ollut ja aina käynyt samoin. Nyt yritin että ei kävisi mutta minkäs sille voi.

Tässä jouduin olemaan hetken aikaan puolittain bb pimennossakin mutta onneksi pysyy jotenkin lukemalla mukana ku ei tuos kännys toimi 24/7 tosin akku siit jo muutenkii kokoajan loppu et piuhaa saa kuljettaa mukana ni mitä ois sitten.heh.Eli nyt taas päivittää itsenikin ajantasalle.