Lueskelimpas juttuja näistä tyypeistä jotka tuolla on ja kerron oman mielipiteeni tähän astisesta annista. Ja nämähän muuttuu kauden aikana ja varmasti päivittäinkin mutta kun en jaksa nyt oikein muutakaan tässä nyt. Tässä nyt esittelytekstien ja kassin sisältöjen perusteella juttua lähinnä. Aloitetaan.

Tommy; hienoa iäkkäämpikin mies talossa. Mutta miksi siviilisäädyssä lukee "naimaton (kohta)" ja kohdassa kolme suurinta saavutusta lukee ex-vaimo... Muutamapa ei tästä oikein vielä irtoa.

Anna; En saa vielä mitään irti. Äkkiselleen vois olla ihan jees tyyppikin.

Dani: Sai jo eilen heti karvat pystyyn. Se muuttaako mun varauksellisuutta tätä ihmistä kohtaan jääkin nähtäväksi sitten. Mietin vain mitä tuolla tyypilla tekee ponnari mukana? meinaaks se kasvattaa pitkän letin tai jotain?

Nimo: Eilen heti alkuun sain ainakin aika fiksun käsitteen hänestä. Laukussa kauhea määrä tekoripsiä ja poninhäntiä?

Jarno; Aluks vaikutti ainakin tosi jees... saa nähä sitten ja voisin sanoa tuosta mitä mukaan on ottanut et aika tyypillistä pohjalaiselle lapualaisjäbälle ei paljonkaan oo mukana.

Jonna; Vaikuttaa jotenkin ihanan räväkältä ja aidolta. Odotan paljon hänestä toivottavasti en liikaa. ainoa miinus on vain tuo nuuska.

Joni: Vaikuttaa kovin itserakkaalta ja odotettavissa kenties draamaa... Ja se meikkimäärä, siis mulla menisi varmaan 10 vuotta et saisin ne tuhlattu etenkin siis meikkivoiteenkin kohdalla.

Tuija; Vaikuttaa asialliselta. En osaa sanoa vielä mitään. Seuraan innolla.

Jonathan: Teki eilen astellessaan hyvän vaikutuksen. Odotan symppistä tyyppiä hänestä.

Markku ja Tuulikki vai pitääkö puhua erikseen vai samaan aikaan heistä. Okei Tuulikki nyt oli jo farmi ohjelmassa ja sain hänestä siitä jo omanlaisensa käsityksen. Aikamoinen mummu on pakko myöntää. No tyypillinen tuon ikäluokan ihminen mutta mahtava persoona silti. Mutta se pitääkö toitottaa kokoajan muille heti et tuo on mun poika joka mutkassa. Toivottavasti loppuu. Ja Markku voih ei mitään mielipidettä hänestä. Vaikka Vorssalainen onkii...holja homma sanoisinkos. Eipäs heistä vielä muuta ja jospa ensikerralla ottaisin heidät tekstiin erikseen.

Joonas; vei heti sydämeni. Ihana rohkea. Mahtavaa ja uskon että yllättää talossa vielä jos hänelle vain annetaan mahdollisuus.

Armi: Heti tuli olo et tuo naama ei oo kyl oma. Sinne on botoksia tms. tehty kyllä. Vaikuttaa kivan räväkältä mutta kuin luin ja kuulin missä piireissä liikkunut niin tuli hieman varauksellinen olo. Vaatekassissa ei lue kuin alushousut eli siis onko vaan yhdet...??

Jenna: Vaikuttaa mukavalta. Enempää en oo hänestä vielä irti saanut.

Jussi: Hänestä tuli olo kun kehusteli fiksuudellaan et onko sillä kehuskelu kuitenkaan nyt niin fiksua. Noo jää nähtäväksi tämäkin mikä on tyyppiään mutta mun suosikki ei ainakaan näin alussa ole. Vaikuttaa liian laskelmoivalta ei niin aidolta ellei se si oo oikeestiki tuollainen. Voi siis olla yllättäjäkin.

Andte: tuli fiilis et jes, mutta jaa-a, miks silläki pitää olla nuuskaa mut hei jes et sil on lapinpuku mukana.

Anne: Tämä katsojen valinta. Huomasi kyllä eilen että jännitti tosi paljon. Mutta uskon että hän on äitihahmo talossa mutta toisaalta kaikkien kaverikin. Saa nähdä. Odotan hänen seuraamistaan innolla.

Alku on ollut loistava mitä nyt tietty katsomo prakas eilen. Onneksi saivat aika nopeasti homman korjattua. Mut näinhän se menee joka vuosi.

Yllätyslaatikko juttu oli ihan jees. Toivottavasti niitä on vastaisuudessakin ja voisi olla sitten joskus vähän ikävempiäkin. Hienoa et me saamme asiasta päättää eikä ole edes maksullinen äänestys se. Näitä lisää. Myös johtajien vaihto oli hieno homma. Harmi etten jaksanut valvoa pidempään kun on elettävä normi arkeakin. Onneksi on hyvät tekstit ja klipit sivuilla niin pysyy ajantasalla.