Jahas, että ensin Dani sanoo ettei pysty ihastumaan edes talossa ja si on jo selkeesti peuhua Jennan kanssa. Hmm...

Ja nyt en todellakaan ihmettele vaikka siellä saattavatkin hieman saada lisäkiloja kun tuntuu että jatkuvasti ollaan tekemässä ruokaa. 

Anna se vain jaksaa kikattaa. Osaakohan se olla totinen ollenkaan. Joku pokka tehtävä vois olla sil aika vaikee.

Nyt odotan kyllä hieman enemmän tuosta sähkön ja lämpimän veden kauppaamis systeemistä. Kellari on aivan liian hyvätahtoinen ja varmasti kun osat vaihtuu niin ei tuu olemaan.

Kylläpä on bileistä hirveet kiljunnat. Ottaa päähän tuollainen jopa aikuiset vanhemmatkin teki niin. Harmitti oikein kun piti mennä nukkumaan et jaksaa aikaisin aamulla herätä eikä voinut bilettää asukkaiden mukana. Onneksi jälleen klippejä ja juttuja pystyi lukemaan jälkikäteen.

Se mua ärsytti siin ku dj:tä näytettiin vaihtuvassa kamerassa. 

Markku ja olikos se Jarno ku kävivät uskaliaasti saunassa alasti ja paljussakin. Hmm..muistavatkohan enään missä ovatkaan. Ei vaan hieno homma niin tekee suomalainen mies. Oli sijainti sitten ihan missä hyvänsä.

Mitä nyt juttujen ja klippien perusteella olen saanut kasaan niin...

Aikamoiset bileet on tainnu ollakin. Seinäkukkanen andte pääsi vauhtiin. 

Voi Joni miksi kokoajan kyselet Jonathanin  suuntautumista. Kertoo jos haluaa sillä hyvä. Eikä sunkaan tartte jankkaa sitä miten ruma naisen toosa on jne. Eiköhän se oo tullut tullut ihan kaikille selväksi mikä on sinun suuntautumisesi.

Olipa ihana yllätys kun tulin kotiin https://pbs.twimg.com/media/BwIQveCCYAAacDq.jpg:large      https://pbs.twimg.com/media/BwIQxa8CUAEW9Nj.jpg:large

Tietty siis ostin itse ja tiukkahan se on mutta eipä ollut enään isompaa saatavilla. Mutta jos vaikka se istuisi jo paremmin päälle kun bb finaali on. Heh ihan kun se multa onnistuisi. pitäisi ostaa kuntopyörä jonka päältä katsella bb:tä heh.

Mutta nyt mun pitää fundeeraa ja seuraa ja miettiä mitä mieltä mää noista oikein oon kun meinaan nuo bileet sai uusia piirteitä ihmisistä esiin.

Mutta nyt kyllä hauska viikkotehtävä meneillään. En pysyisi lähelläkään oikeaa aikaa itse.