Tää on aina alussa sama juttu. Päiväkatsojille ei oo ku noiden praataamista ja si joku pvtehtävä illalla tietty silloin kun suurin osa suomen kansasta on palannut töistä kotiin. Viikkotehtäviä odotellessa jolloin heillä päivälläkin tekemistä eri tavalla.

Tommy on yllättnyt minut tällä hetkellä ehkä eniten. Johtuen kenties tästä http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/big-brother/uutiset/artikkeli/aamuyllatys-bb-tommyn-tukka-kasvoi-puoli-metria/4273978 Hienoa että uskaltaa.

Sitten tuo Joni siis niinku ei liity seksuaalisuuteen mitenkään mutta hei ihan aikuisten oikeesti. Kyl huomaa et vasta sen 18 tänävuonna täyttänyt. Huh huh. Twitterissäkin (bbsuomi) on usein se mainittu et yrittääkö sitä Saarisen Nikoa kopsaa tai jotain. Katsotaan.

Tuulikkia on jännä seuraa koska on siin farmissakin ollut joten on nähny siinä ohjelmassa. Jotain samaakin tuossa toki tuntuus olevan toki se ei ollu live kuten tämän näkee livenä. Paljon se tuolla tuntuu tekevän mutta jokseenkin tuntuu et tekee liikaakin. Mutta voi olla ettei osaa vain olla. Sitä toivon et ei samaa dissausta saa nuoremmilta kuin farmissa oli sitten kuinka ärsyttävä tahansa. Näen siinä paljon just niitä piirteitä kuin tuntuu omassakin elämässä olevan tuon ikäluokan ihmisillä olevan.

Oli muuten ihan pakko saada tämä http://store.mtv3.fi/mtv3/naisten-bb-two-eyes-t-paita/0000000100719/dp Oli ihan niin pakko saada tuo silmäpaita. Toivottavasti se xl vaan mahtuu jos ei niin pitää odottaa et dietti puree( ai mikä dietti ku ei oo jaksanu)