Huhhhuh! Olipas vaan viikonloppua kerrakseen. Ensin meinasin et ei tapahdu mitään vaan möksötetään kotona. No sitten perjantaina tulikin ystäväpariskunta saunoon ja kuis kummassa löysimme itsemme kaupungilta. Minun huonosti syöminen ja järjetön univelka sekä pällivika ja mieletön stressi purkaantui ei niin kivalla tavalla vaan olin järjestänyt oikein kunnon shown...ja juu veetuttaa suoraan sanottuna koska muistan kaiken tai ainakin melkein. Parempi on kun en muistaisi.

Lauantai sitten menikin nukkueassa mitä nyt käytiin hetken aikaa hereillä elukat hoitaas yms. mutta kaikkinensa 27 tuntia nukuttiin torkutiin ja ei tehty tyyliin yhtään mitään.

Sunnuntaina sitten kun heräsimme niin no meni sitten ihan syömiseksi eli olen syönyt toisinsanoen jo tämän viikon syömiseni. Likkakin tuli tukiviikonlopulta sitten illasta ja käytiin siinä saunassa ja yritettiin saada ajoissa nukkuun.

Eilen alkoi bb:kin ja tässä nyt varoitan et saattaa tulla jonkun verran bb höpinääkin jos ja kun ne minussa sellaisia ajatuksia herättää ja jaksan kirjoittaa. Tällä hetkellä tuntuu et bb on oikeastaan ainoa päivien piristys.

Olisi sitä tekemistä mutta ku ei jaksa. Aivan järjetön päänsärkykin taas vaikka en oo siis juonu la enkä eilenkään. Nukkuminen onkin sitten ollut viimeyönä sitä ja samaa ja sain sellaisia itkukohtauksia että mieskin heräsi vaikka yritin ettei.

Nyt tosiaan likalla oli aikainen kouluaamu. Tulee yhden maissa kyllä kotiin jo. Sitten on pakko koittaa jotenkii piristyy ja koittaa ainakin yksi koneellinen pyykkiä pestä. Astiakone sentään tuolla jo jyllää. Mies meni hommiin ei tie koska tulee ja otti auton. Joten sen puoleen ei tartte ainakaan kovin pitkälle mennä ja tänään ei onneksi ookaa mitään menoa. Paperihommiakin tässä olisi...yksi pakollinen tänään ja muut sit tämän viikon aikana ois kiva saada tehdyksi.

Muksaa viikonalkua kaikille!