Tosiaan keskiviikkona oli psygologi käyntini. Noh, nyt odotellaan lääkärikäyntiä ja toivotaan että hän ymmärtäisi että kun miehen perunakiireet helpottaa pääsisin osastolle ja saisin siihen asti sairaslomaa. Sitten miehellä ei oo töitä tiedossa niin pystys hoitaa likan aina kouluun. Psygologi myös aikoi soitella sosialityöntekijälle siivousavusta kun ei vaan tunnu millään keinoa tänne ylettyvän vaikka samaan kokkolaan kuulutaankin. Ja silloin melkein jo kaksivuotta sitten kävivät sen 8 tuntia kuussa. Mutta koska sehän on vaan väliaikaista niin...no nyt on vuosi taas jo yritetty josko edes taas hetkeksi väliaikaista mutta ku ne joutuu ostaan sen palvelun tänne maakuntaan neljähoolta... Juu ja sitten sieltä kuntoutuspaikasta kai tulee lääkärikäynnille omavalmentaja kun mietein että en mä kyllä pysty kykene ja jaksa käydä siellä.

Keskiviikkona oli myös Säteen opettajan tapaaminen. Aivan mukavalta vaikutti hän ja toistaiseksi on mennyt kuulemma hyvin. Yhtenä päivänä oli hieman vaikeaa mutta vietiin psygologin lausunto mennessämme ja kerrotttiin viimeviikkoisesta lääkärikäynnistä sekä tietty muita taustoja meidän tilanteesta. Tuon päivän jälkeen olin ihan yber väsynyt. En ois jaksanut saunaankaan millään ellei mies ois sitä lämmittänyt. 

Eilen sitten sain kuin sainkin pari koneellista pyykkiä pestyä mutta toisen joutu mies laittaa kuivaan ku en vaan millään jaksanut kivuta vintille. Huonot unet senkun ovat jatkuneet. Yhteinen kaverimme kävi hieromassa miehen selkää joka on mennyt jumiin. Oli kuulemma kuin pottupelto. Saikin kivasti lukkoja auki. Ja mies sai eilen savusaunan katon tehtyä. Siinäkin jaksoin auttaa pesemällä peltejä.

Tänään alunperin piti olla pojan lääkärikäynti mutta se nyt on sen yhden viikon ainakin ja se uus aika ei oo vielä meille tullut. Käytiin kuitenkin muita asioita aamusta hoitamassa ja likka tuleekin kohta kotiin. Joskus kolmen ja neljän väliin tulevat hakemaan säteen tukiviikonlopulle kun ensin hakevat oton osastolta. Tuossa saimme hieman paria huonekalua siirreltyä ja astiakoneenkin sain laitettua. 

On jotenkin masentunut olo kun ei jaksas siivota yms. Mutta muutapa tekemistä ei oikein viikonlopulle ole kun ei oo rahaa mennä minnekään kun ensiviikolla pitää päästä metkoonkin ja sekin menee tiukille et pitää eväät yms. harkita tosi tosi tarkkaan kun siellä ei juuri mitään voi ostella.

Mutta yksi iloinen asiakin on. Vuoden alusta olen pudottanut 20kg mutta vielä ois normaali painoon kaksikertaa sama lukema ja nyt oon väsynyt taisteluun. Yritän vain katsoa mitä suuhuni laitan ja koittaa muista juoda vettä. On vain nuo lääkkeet ja muutenkin huono aineenvaihdunta ja tietty huonot unet jotka haraa vastaan mutta pääasia on ettei ainakaan nousisi.

Toinenkin kiva asia vielä hei....kakspäivää ni alkaa BB!!!!