Mulla jäänyt noita koosteita katsomatta ku pitänyt koittaa nukkuakin. Nyt on sellainen hetki et on oma rauha katsoa ne sitten yhteen kyytiin katsomosta samoin kuin ekstrojakin. On se vaan jännä miten jos pelkkiä koosteita katselisi tulisi aivan eri kuva tyypeistä kuin 24/7 katsoen. Kyllä siinä on aikamoista taitoa saada vuorokauden tapahtumat noin pieneen aikaan  yhdistettyä et siitä pisteet leikkaajille. 

Se et monet twitteris valittelee et on tylsä ja ei oo kova kausi vaikka niin mainostettu no mikäs nyt on menossa toka viikko vasta. Onhan tuolla ollu jo ihan kivasti touhua ja tehtäviä. Jo pelkkä talossa olo ei oo henkisesti kovin helppoa. Ja vaikenee kokoajan mitä kauemmin ovat joten eiköhän talosta viimeisenä tuleva oo ansainnu voittonsa jo siltäkin osin. Uskoisin myös näiden olevan vasta alkulämmittelyä. Odotankin mielenkiinnolla mikä viikko tehtävä tänään alkaa. Ainakin alku antaa kivan kuvan ja kenties saavat jonkinlaiset mittarit joilla mittaavat kävelyä tai mts.

Myös Twitterissä paljon keskustelua bileiden vähyydestä. Eihän normaalissakaan elämässä joka viikko bileitä pidetä. Ainakaan useimmiten etenkin lapsiperheissä se ei oo edes mahdollistakaan. Ja ei alkoholi saa nousta liian suureen rooliin joten hyvä et ainakin tähän alkuun hieman sitä toppuuteltukin ettei sillä tavalla kuin ennen. 

Eipä muuta tähän hätään.