Jokunen tunti ja talk shown aika. Jaapa jaa, kukahan lähtee. Minä toivon tiettyjä henkilöitä kuten esimerkiksi Anne, en oo saanu siitä en niin mitään irti. Ei hyvää eikä pahaakaan. Jussi taas  ärsyttää niin mahottomasti et huhhuh. Se selitys ja muiden manipulointi. Nimo puolestaan alkanut vikinällä ja kitinällä myös ärsyyntymään. Niin kuin odotin paljon kyseisestä esittelyjen perusteella. Dani, ensin en pitänyt välissä aloin pitämään mutta nyt jotenkin oikea luonto tulossa esiin ja aika negatiivinen on kyllä. Jenna ois taas muuten ihan jees mutta toisaalta se nyhjääminen Danin kanssa ei yllä mielenkiinto ei yhtään tähän naiseen juuri nyt. 

Viikko tehtävä oli ihan kiva ja päivätehtävät toi mukavaa lisää niihin. Ikävintä vain on että mistä me katsojat tiedämme ettei meitä huijata kun ei mitään taulukkoa näy tuolla.Nyky  tekniikalla uskoisin olevan hyvinkin mahdollista.

Mua niin rassaa välillä twitterissä kommentit enemmän kuin nuo asukkaat. Hirveää loukkaamista mm. painosta. Sehän on vaan hienoa et siellä on ns. normaaleja ihmisiä eikä silikonin ja botoksein varusrtettuja tekokynsineen. Ei varmaan haukkujille tule mieleen et mitä voi olla elämässä syynä siihen muutakin kuin liika syöminen. Siis tottakai kritisoida saa mutta voishan ne hieman paremmin lauseet tehdä. Vaikka minimaalisesti onkin tilaa twiitissä mutta kyllä sen siihen saa silti mahtumaan. Noh, ei oo pakko lukea tiedän. Onneksi paljon hyviäkin twiittejä ja ajatuksia.

Joistakin siellä tuntuu olevan myös jotenkin vaikea ymmärtää et tehtävät on suunniteltu jo paljon aiemmin kuin päätöksen asukkaista sekä niiden järjestys. Myös he eivät tienneet miten joukkueet muodostuu, siksi ei ole kaikki tehtävät oikeudenmukaisia. Mutta niinhän se tässä ohjelmassa meneekin. Tasan kun ei mee nallekarkit oikeassakaan elämässä.