No niin 10 vuotisbileet ois bb:ssä tänään. Mulla ei ookaan kuin ´sitruunavettä ja saunaa illalla kun yksin oon taas viikendin. Kiva kun saa seuraa illalla juhlalähetyksestä. Ois tietty kiva ku ois vinkkua mutta ei ni ei.  Eli illalla ekstraa juhlalähetys ja vielä kooste. Oikein bb maratooni :)

Jaa että Tuulikki, Markku, Armi ja Jonathan on sit häädös. No ainoastaan Jonathan oli mulle näistä yllätys. Toivon todella ettei hän tipu. Jollain erikoisella tavalla haluan katsella/kuunnella häntä ainakin vielä ensiviikon. Joten ketäs se ois. No oisko se sit Armi. Markulta odottaisin vielä jotain ihan ehka siks kun on vorssalainen en tiedä. Tuulikki sais vielä näyttää mistä mummeli on tehty.

Jaa viikkotehtävähän alkoi eilen. Rotat ja tutkijat. Mielenkiintoista. Tietty kellari on on rotat ja kartanossa ne tutkijat. Mene ja tiedä kumpi sit voittaa. Tällä hetkellä asenne ratkaisee tyylillä kellari ottanut mahtavasti vaikka nälässä ovat ja sängyt vietii ja juomapullotkin on vain mistä saavat juoda. Toivottavasti kellarin porukalla etenkin vanhemmilla ei mee paikat liian jumiin ja särkyisiksi noissa pedeissä. Ainakin kun avasin aamulla liven niin tuhina/kuorsaushan siellä vain kuului.

Keskittymiskoe oli aika jees. Siis ne häiriötekijätkin oli ihan kivat ja jännä nähdä kuinka erilailla nää rotat sitten reagoi. Osa osas olla hyvin välittämättä. Ja twiittejä lukiessani otti silmään kuinka taas hajaantui stripparien kohdalla mielipiteet. Mä tykkäsin. Jaa miksi sitä seksiä laittaa joka paikkaan no ihan siksi et suurimmalti osin se kiinnostaa ihmisiä. Sillai hyvällä maulla tehtynä. Myös monia jotka ei ääneen sitä myönnä. Minusta oli ihana piriste kyllä.

Twiiteissähän oli myös tää ajankohta puheena kun 24/7 aika aikaisin näytettiin. No haloo, ei tää oo lastenohjelma alkuunkaan. Ja onhan noita kuvia ja kaikkia netti väärällään ja muuallakin mainoksissa. Aikuistenhan pitää valvoa sen ikisiä lapsia jotka ei tuollaista saa nähdä ja koosteethan tulee siihen aikaan et paljon rajumpaakin jo näytetään kuin tissejä.

Odotan innolla tätä alkavaa päivää ja uusia kokeita. vaikka eläinkokeita vastustankin mutta täähän on vaan leikkiä ja odotan todella innostusta täysillä rooleihin heittäytymistä. Sehän se pelin ajatuskin on. Hitsi kun ois mahdollista joskus itselläkin taloon. Ois varmasti hieno kokemus. Harmi et tää elämäntilanne ei ehk sitä sallis...(ja kroppa)