Uudet asukkaat tulikin jo tänään aamupäivällä. Ihan mahtavaa. Muutenkin kerrankin tapahtunut jotain päivällä enempi ja nyt päivätehtävääkin pukkasi. Mutta ensin uudet asukkaat.

Näin alkuun jokusen tunnin perusteella voisin sanoa että Jannesta en pidä ja Leyla vaikuttaa et ei oo vielä päässy ulos kuorestaan et tutustuminen menossa. Mitä alkuhaastatteluja katsoi tuolta bigbrotgerin sivuilta niin näistä Leyla ois enempi suosikkini jos näistä kahdesta pitäisi valita. Jannella 8 purkkia vitamiinejakin mukana...ööö eiks vähempikin riittäs, ottaaks se jokapäivä jokapurkista? Kauhea pälätinkin ainakin alkuun melkein jopa Jussia pahempi vai laukesiko jännityksestä puheripuli? Ja tämä että vaikka on tosi surullista että hänellä poika 6 vuotta sitten kuollut kätkyyn niin ei kai sitä heti miltei ekassa lauseessa tartte mainita. Tai jos mainitseekin niin ei ainakaan tunnin aikana sanoa kymmentä kertaa. Toivon todella että ymmärtäisi ettei sillä asialla tuu sympatiapisteitä häädöissä.  

Leyla puolestaan on nyt alkuun aika rauhallinen. Mutta uskon et potentiaalia tulee esiin parinpäivän aikana. Kun pääsee ensin taloksi. 

Kellariinhan ne meni. Jonathan siirrettiin ennen uusien asukkaiden tuloa kartanoon muka niinkuin rangaistuksena. Mutta kellariin tuli kyllä eloa kovasti uusien asukkaiden myötä se hyvä homma.

Tuossa kellari saa pian palkinnoksi bileet ja kartano jää nuoleen näppejään. Ja silloin siellä kiehuisi sillä muilla on jo ollut yhdet bailut. Toisaalta hyväkin saisi esiin erilaisia tunteita näiltä niin sopeutuvalta ryhmältä. Tälläisiä ajatuksia tähän hetkeen ja päivätehtävähän siellä on vielä menossakin. Aikamoinen kaaos. Huhhuh!