Juu äskeisessä oli hieman hermokireänä. Mutta seison sanojeni takana. Ja mitäs tässä eiliseen tulee. Juupa, niin epäreilu tilanne oli kyllä" bingossa" hitto vieköön sanon minä. Siis pallot ois ensteks pitäny sekoittaa. Noh koskasa se bb ois reilu ollutkaan. Mutta kuten tuolla twiiteistä paljon huokuu niin tämä nykyinen kellarin porukka tuntuu kuin olisi jollain tavoin tuotannon suosiossa. Todella toivon ettei asia todellakaan ole näin.

Eilen tuli sääntö joka olisi pitänyt olla kauden alusta asti eli heti herättyänne petaatte sängyt ja aukaisette vasta kun bb kuuluttaa voitte halutessanne mennä nukkumaan. Niin sehän ei tietty Dania ja Jennaa koskenu heillä peitot kun päiväpeiton päällä. 

On se vaan kumma miten tää formaatti saa ihmisen koukuttuu ja kiehuuntuu. Ja nää herätykset puolikymmenen aikaan aina. Tai nyt jo on puolikymmenen ja tässä kirjoittelen kun ei siel oo äksöniikää. Ei edes oo herätystä et kattelis vaikka niiden aamutoimii tai jotain. Mut tänään ei olla edes herätty normi aikataulun mukaan. 

Ja kun twiittejä lueskelin oli 24/7 pimeenäkin ja ei ollut operaattori kohtainenkaan vaan teknistä vikaa ilmeisesti tuolla puolen. Voi tavatonta sanon minä. Vaikka sellaistahan se tämän tekniikan kanssa on. Ei mahda mitään.

Mutta normaalisti keskiviikkoisin on aamujumppa kartanossa ollut selättimien kanssa. Toivon olevan tänäänkin. Sitten myös tehtäviä toivon tällekin päivää vaikka selkeästi loppui eilen se normaalli kolmen päivän pisteiden keruu johonkin palkintopakettiin.

Juu ja koskas se juonittelu juttu on... Paitsi ei niistäkään oikein mitään irti saa. Nii juu onks niil tänään nimeämisetkin. Ja tietty eipä näytetä meille 24/7 katsojille vaan huomenna sitten koosteen jälkeen vasta tietää nekin. Siinähän se asukkaiden päiväohjelma sitten onkin. Ja meille katsojille? Joo no mitäs katson juu. Oma vikahan se tietty on. Onneksi on omaakin elämää tuossa iltapäivän kupeessa taas.