Huomenia vaan täältä läppärin ääreltä. Koska kuten normaalia asukit nukkuu on mun hyvää aikaa kirjoitella parista asiasta. Kuten esimerkiksi Dani ja Jenna joo edelleen. Mutta kun eilen tapahtui käänne että Dani meni kartanoon niin Jenna hajosi totaalisesti ja sitten saikin kyllästymiseen asti katsoa aidanvieres kiehnaavia pakkauksia. Jannehan meni sitten kellariin ja vain siksi et muut sääntöjä rikkoi niin ainahan bb:ssä ne saa jaskat niskaan jotka on parhaiten. Mutta sitten vielä lisää tuli viikkotehtävän muodossa tälle pariskunnalle. Mutta sitten heidän juttuja kuunnellessa puhuvat talon ulkopuolisesta elämästä et olisivat siellä suhdetta jatkamassa, jotenkin kuitenkin  minun silmiini ei näytä kyllä Dani tosissaan olevan. 

Arkkiviholliset ja tietysti siinä heidät laitettiin kamppaileen yhdessä. Olin ensin et jee tää viikkotehtävä on hyvä. Sitten huomasin et kyse oli siitä pelikonsoli hommasta. Okei saattaa olla et ei tuu mun niin paljoo seurattuu jos vaan pelailevat tämän loppuviikon. Kuuntelen katselen enempi sitten sivukorvalla tätä hommaa. Hienoa tässä on se et pääsivät taas pukuleikkeihin. Ja ihana katsoa kuinka kartanossa jotku on ihan onnesta soikeena tässä.  

Ja nyt sitten tämä Andte ja Tuija jota niin yrittävät niin talossa kuin ulkopuolella olijatkin parittaa niin ei ehkä ookaan kuin vain jonkinlaista ajankulu flirttiä sillä Andte on kenties leylasta kiinnostunut tja Tuija on alunperin ollut ilmeisesti danista. voi ei ei... kumpa ei. Ja Nimohan yrittää taas Andtea mutta Andtehan ei siis oo siitä kiinnostunut. Ja ensin Nimo puhuu kuinka hän yritti ja sitten jossain puheessa olikin kääntänyt asian toisinpäin. Argh! löyty tälläinen juttu vähän hyvä hahhah. http://www.como.fi/uutiset/bb-andte-naytti-miten-lapinmies-romantisoi-pieraisi-ison-paukun-ihastuneen-nimon-naamaan/

Juu ja ne häädössä olevat tyypit tosiaan on nyt sitten Tuulikki, Jonathan, Jarno ja Janne... viimeaikaisten lehtikirjoitusten perusteella saattaisi ajatella et Tuulikki lentää talosta pihalle tai sitten siinä käy just päinvastoin riippuu ihan et minkä kannan nämä ovat ottaneet jotka äänestävät. Toisaalta kaikki muut ok mut Jonathanin persoonaa voisin vielä ainakin yhden viikon lisää katsoa. Hän samaan aikaan ärsyttää mutta myös saa suupielet välillä hymyynkin. Jollain tavalla kiinnostava persoona.

Mutta näillä ajatuksilla uuteen päivään ja odottaen muutakin touhua kuin normi arkijutut ja pelikonsolilla pelaamista.