Tässä on hyvää aikaa kirjoitella bb:stä kun tuntuvat siellä nukkkuvat tälleen puoliysin ysin aikaan aamulla. Hajuakaan ei ole mihin aikaan ovat menneet nukkumaan. Toivon todella et heille tulossa kauden aikana valvottavia tehtäviä. Tietysti tuolla twiiteissä "valitellaan" kuinka he voittaja saa sen satatonnia. En kuitenkaan usko et tuolla on helppoa olla. Se vaan vaikuttaa vain meistä täällä ruudun toisella puolella.

Jos eilen ekstrasta oikein käsitin niin uudet asukkaat olisi ekstrassa ensin haastattelussa ja tämän jälkeen astelisi taloon. Kummallekkohan puolelle? Vai meneekö eripuolille? Jännittävää millaisia mahtaa olla nämä tyypit jotka ovat tulossa. Sitä tässä pitää nyt odotella iltaan asti koko pitkä päivä.

Mutta niin on pääni sekaisin mitä pitäisi kenestäkin tässä ajatella. Alkaa niin paljon eripuolia tulemaan esille. Tuo kellarin porukka jotenkin nyt laimea. Eilen tehtävässä kuitenkin tuntui hieman virkistyneen. Muta Dani ja Jenna, ei oo todellista. Se nyhvääminen miksei voisi hieman vähemmälle jättää. Vaikka tykkäävätkin nyhjää niin hieman vähempikin riittäisi vaikka siellä tylsää onkin. Siksi todella toivon kun Andte ja Tuija pääsee samalle puolelle niin he tajuavat pitää asian tuollaisena pienenä ja suloisena eikä eristäydy muista omiin oloihinsa niinkuin noi toiset sillä heistä on kasvanut minun suosikkeja tässä viimeaikoina.

Toivon todella että kartanolaiset saisi kokea edes ne yhdet bileet niinkuin toisetkin. Mutta tekeekö kellari heille kiusaa eikä lämmitäkään saunaa ja paljua. Koska sen voisin kuvitella ihan täysin tuosta porukasta. Tosin Markku ja Andte voisi olla ainakin ne järkevimmät jotka saattaisikin pyörittää mutta taipuuko ne sitten siihen ryhmähenkeen että jättäisivät tekemättä. Jääneekö sekin nähtäväksi.

Juonitteluhuoneesta sen verran että ensin olin ideaa hieman vastaan. Mutta oli kiva ku näyttivät muille asukkaille. Tosin vaikkakin ilman ääniä. Mutta nyt kukaan ei uskalla sitten oikeasti juonitella kun tietävät että sieltä näkyvät ja koskaan ei voi tietää jos ääni kuuluisikin. Tai jos ei joka kerta juonittelua näytettäisikään. Harmi vain että ei osunut juonittelu osuus Jussille kun se olisi varmaan ollut siitä niin innoissaan. Nooh kenties tänään saavat nostaa uuden pallon?