Ompas nyt jotakin. Aika eloisaa menoa tuolla #bbsuomi twiiteissä meno. Siis huh. Jos talos ei tapahdu tuntuu et siel tapahtuu niin ettei perässä tahdo pysyä perässä. Usein kysellään samaa asiaa sataan kertaan lyhyen ajan sisään josta jo hetki sitten kirjoitettu. Siksi ainakin itse pyrin kelaan joitakin aikoja twiittejä taaksepäin jos sattus saamaan kysymykseeni sieltä vastauksen jos bb:n sivulta ei löydy.  Kun vaikka 24/7 on niin eihän sitä millään ehdi katsomaan kokoaikaa jolloin saattaa joku tosi herkullinen juttu/keskustelu jäädä kuulematta ja näkemättä.

Tottakai tajuan et tietty merkkimäärä on. Mutta silti kritiikin voi esittää asiallisestikin. Tai useammassa twiitissä. Naristakin voi hyvällä tavalla sen oon oppinut viimeaikoina tosin vasta itsekin. Ja se et kyllä se nimittely on joillakin aivan jotain hirvieää noissa twiiteissä ja niissä näkyy selvä rasistisuus ja selkeästi haluavat vain riitää twiittaajissa.

Sitten se mistä on nyt tää eka kuukaus kohistus et on laimea kausi. Niin onhan tää kymmenes ja me osaamme jo odottaa jotain tiettyä jolla sen pitäisi mennä. Useimmat odottaa bileitä ilman viinarajoituksia. Kyllä myönnän odotan minäkin. Mutta toisaalta mistä tiedämme onko tässäkin tullut tuotannolle jostain joku varoitus ja siksi toimivat nyt noin. Emme voi kaikkeen tietää asian todellista syytä miksi  tekevät jotain eritavalla kuin ekoina kausina. Mailma ja säännökset muuttuu ja viranomaiset valvoo ei yksin bb.

Minusta usein järjenkäyttökin on sallittua. On olemassa kaikenmailman järjerjestöjä jotka estää jotain mitä ehkä me haluaisimme nähdä. on totta että toisaalta rangaistukset on aika vähissä ollut. viimevuosiin verrattuna. Toisaalta ei saisi verrata viimevuosiin koska jokainen kausi on erilainen jokaiset asukkaat ovat ovat´erilaisia ja he luovat sen talon. Minusta asukkaiden ei pidä vain sen takia alkaa riiteleen yms. et katsojat sitä haluaa. Vaan olla siellä juts sillai kun tulee omasta luonnostaan. Tottakai talo muuttaa omaa käyttäytymistä ja sehän on monella menijällä ideana oppia itsestään lisää.

Tottakai saa ja pitää kritisoida ja näin mutta se että puhutaan jonkun lihavuudesta tai laihuudesta on se ikävää sillä emme me voi tietää heidän taustojaan ja kaikkia mistä nämä johtuu. Nämä ovat todella rohkeita ihmisiä kun ovat tuolla. Ja varmasti tietävät myös sen kuinka paljon jaskaa pitää kestää kun tulevat talosta aikanaan pois. Toivon psyykkisen puolen kestävän heillä. Onneksi heillä on talosta poistuessaan ammattiapu käytössä.

Ei mulla muuta. Kunhan aikaani tapoin uusia tuulia puhaltaen taloon eli tehtävää. Tässä minun henk.koht. mielipiteeni.