Joo kyllä justiinsa näin hetkellinen itsesäälinarinakohtaus... tai jotain. Oon ollu koko päivän yksin en oo mitää saanu aikaiseksi likka ehti reilun puoliskatuntia oleen kotona ennen kuin tultiin hakeen. Hakivat samalla pojan osastolta pääsin halaan ja antaa pulla pussin.  Nyt siis oon tunnin ollu yksin enkä tiedä kauanko. Haluis viiniä/lonkkua mutta ei oo massii eikä kukaan tuo edes et maksaisin maanantaina takaisin.

Illalla ekstran jälkeen tulee bb:n kymppivuotis juhlalähetys ja heti sen perään kooste eilisestä. En tiedä jaksanko pysyä hereillä vai otanko unilääkkeet tuplana kuten viikko sittenkin ja huomen aamulla lissää koska mies menee huomennakin töihin. Aiko kyl tulla aiemmin kotiin ja kysyä joltain sen verran et saatas saunajuomaa huomenna jos se onnistuu. Jos ei niin jatketaan samaa vesi/puuro linjaa maanantaihin asti.

Ensviikolla ei pitäny olla mitää menojakaan. Kouluterkka soitti ja keskiviikkona si pitäs likan kanssa sinne eli joudun kolmena päivänä viemään miehen töihin et saan auton. Tiistaina et voin viedä likan kuviskerhoon ja keskiviikkona et pääsen sinne terkalle viemän likan ja torstaina kun on vanhempainilta. Se mihin saan likan torstai-iltana en tiedä ku ei siihen tummuunkaan voi luottaa.

Eilen menin syömään 3 pientä pullaa ja voi video, kauhea turvotus heti. Kaikki vesi mitä eilen join ei oo tullu pihalle. Hemmetti sanon minä. Tänään oon si kattonu mitä suuhuni laitan josko se turvotus laskisi..on se laskenu ja aamupalalla huomasin kyllä yhden hienon asian. Istuin ja ei ollu liivejä edes rintoja nostattamassa niin en nähnyt mahaani vaan rintani joita piti painaa et näen mahani kun istun ryhdissä. Näin ei ollut vuoden alussa.

Tämä riittäköön tähän erään. Kiitos näkemiin ja helpotti. Mukavaa perjantaita ja viikonloppua lukijoille. Ja se instagramin osoite muistutukseksi jos kiinnostaa seuraa... http://instagram.com/sronkanen