Tänään olenkin kovasti jo kirjoitellut. Heh, no sit tuloo taas taukoa. Tänään on taas parempaa fiiistä. Tiedä johtuuko uudesta tuttavuudesta vaiko siitä et sain uusilla lääkkeillä hieman paremmin viimeyönä nukuttua. Tosin kävin hereillä mut nukahdin nopeampaa sitten takaisin kuitenkin. Pelkään tosin että ei toimi kuin sen pari viikkoa ja sit taas ollan kuses, mun kroppa alkaa olla niin immuuni tuollaisille kun on tungettu yhtä jos toista sinne. Mutta nautitaan nyt niin kauan kuin tästä nukkumisesta saa nauttia.

Tässä eilen ja tänään ollut ihanan lämpimät ilmatkin eli niistäkin nautitaan kun nekin voi olla viimeiset tälle vuodelle. Tänään lämmitänkin saunan ja istuksin verannalla jäähyilemässä. Tästä menenkin laittaa pyykkikoneen päälle potut liedelle kun tyttö haluaa muusia ja sitten saunaan valkian et ehtii ajoissa nukkumaan huomenna ja perjantaina aikaiset aamut likalla ja miehellä pitkät työpäivät odottaa.

Myös tosiaan nuohooja kävi ja antoi alennusta kun oli jäänny viimevuonna kierros välistä ja jouduttiin siit itte sanomaankin. Mut iso laskuhan siitä silti koitui kun saunassa kiuas pata ja se yks puulämmitin sisällä kaks takkaa puuhella ja leivinuuni. Mut nyt taas kelpaa.

Juu ja oltiin siellä palaverissä perhekodilla pojan ja hieman tytönkin asioista ja ok etenee. Poika lopettelee toimintaterapiaa ja agressivisuuden hallinta terapia odottaa jossa ryhmässä neljä poikaa. Ja kerroin siellä tuosta sunnuntain maanantain välisestä tapahtumasta ja nyt likka on siellä syyskuun jokaisen viikonlopun jotta saan levähtää. Eli oon ihan yksin koska mies töissä kuitenkin hyvä kun ehtii kotona käydä kääntymässä.Mutta kyllä mää muutakin teen kuin lojun vaan sängyssä.

Mutta nyt niihin yllämainittuihin puuhii. Likka jo tuol huutelee koska aletaan kokkaan.