Heissulivei, kotona ollaan taas. 15putkiloa verta, virtsanäyte, ilta yö ja aamupäivä kaukoluettavan sydänlaitteen kanssa joka näkee sykkeetkin ja verenpaineenkin. Kuumetta ja verenpainetta ja sydänfilmia vielä erittäin ja ei ei mitään ollu. Kaikki arvot hyviä paitsi verenpaine heitti hyvin nopeasti ja sykekin nousi hyvin nopeasti. No enhän mä siellä mitään nukuttua saanu vielä huonommin kuin kotona. Noh, loppuviimein tutkimusten ja tutkistelujen ja höpötysten jälkeen sanoivat vain olevan kyse väsymyksestä ja stressistä ja kuin sattumalta mulla oli  tänään se psykiarianpolilla lääkärikäynti jossa sain käydä siin välissä. Siellä sitten taas uudenlaista "coctailia" illalla ja siihen päälle 2kk sairasloma napsasti heti kerrasta. Ensiviikolla lääkäri soittaa ja kyselee vointia. Ei ollu lähellekään osastolle ottamassa. sairasloma napsasti f33 diagnoosilla... jokainen halukas voi googlettaa itse en jaksa alkaa tähän sen enempää siitä laittaa. Ja joo sitä luin niin melkein osuu kaikki. Paitsi yksi kohta ei todellakaan vaan se on päinvastoin ja yks kohta on yritetty tietoisesti tehdä eli se laihdutus.

Siitä tulikin mieleen et kesätauon jälkeen meinasin tänään aloittaa 5:2 uudelleen mutta se tulikin sitten eilen kun eihän siellä päivystyksessä ruokaa ollu ja sitä ennen ehtinny juuri mittää ja iltapalan voikkuleipä ja tee paljon tehnynnä. Eikä tänäänkään oo mopo käsistä vielä lähteny,

Miehen olisi pitänyt tänään töihin mut tuli mun luokse ja huomenna mennee pitkän päivän mutta keskiviikko katkoo sen taas kun on perhekodissa palaveriä. Aion kertoa tämän tilanteen ja meinaan kysyä voiko säde olla viikonloput siellä niin kyl mie arjen jaksan tässä muutoin. Mut miehen pitää saada kyllä olla töissä. Poikaa harmittaa tietty ettei pääse kotilomille mutta pitää sanoa sellainen ekstempore mahdolllisuus jos oikein kaatosade tulloo ja pitkittyy ettei pystykään nostaa tai menee osa jota ei saa heti nii vois yhden yön käväistä kotona. tms. 

No juu tämmösiä.