Nukuin niin mahdottoman huonosti viimeyönä että silmiä tuumaa kirvellä ja särkeä päätä myös. Tänään ei kyllä oo  menoa mihinkään ja likallakin hieman pidempi päivä mutta sen jälkeen likalla tulee olemaankin vaikeampi loppupäivä. Nyt on vasta keskiviikko. Pitäisi perjantai-iltapäivään jaksaa sitten saan vapaan ns.arjesta eli ei palavereitä ja kouluun laittamista ja nukkumaan laittamista ja likka palaakin vasta maanantaina takaisin eli on maanantain pois koulusta. Pääsee perhekodin kanssa reissuun ja tulevat vasta sunnuntaina niin sovittiin ettei tule liian raskaaksi likalle et tuovat maanantaina kotiin.

Tänäänkin olen autoton, tosin vaikka auto olisi niin mihis rahattomana olisi asiaa kun ylimääräisiä bensojakaan olisi ajella. Vaikka on väsynyt olo on jotenkin samaan aikaan levotonkin olo. Joten ihan kummallinen olo.

Angstaan taas vaihteeksi viikonloppua. Niin se varmaan johtuu siitä et kun en tiedä oonko siis todella yksin yksin koko viikonlopun et miten isäntä töissä ja mitäs sitten kun kotona. Tuskin se kottia enää kehtaa pyytää eli...vettä juomme ja saunomme kait. Kun kahden viikon jälkeen pääsen minäkin vihdoin saunaan. Mä kaipaan jotain mutta kun en oikein tiedä mitä se on.

Isäntä on siis nyt töissä ja likankin sain juuri taksiin tuossa. Itse kai alan katseleen bb:tä ellen saa hinattua läskejä ylös hakee vihdoin puita ja kenties jatkaa siivousta. Sitä ennen tartten kyllä pannullisen kahvia. Onneksi on maitojauhetta tuolla kun saatiin diakonilta viimeiset paketit mis menee päiväys justiinsa. Tarttis kai opetella mustana kahvin juonti niin ei ois sillai si tuota maito-ongelmaa siinä asiassa.

En saanu maanantaina enkä eilenkään niitä puita tuotua et saisin pesälliset poltettua takois. Jes nyt toin samalla kun laitoin likan kouluun ja ainoastaan puuhella ja leivinuuni korkkaamatta tälle syksyä.

BB:ssäkin vain nukkuvat vielä, voihan pöhkö ja kaikki tapahtuu tietty taas sillo ku mulla omaakin elämää...eli kun likka tulee kotiin.