Se olisi uusi viikko bb talossakin. Näin aamuisin on tosi hyvä kirjoitella kun ne nukkuvat. Olisi tosi kivaa jos joskuskaan herättäisivät aikaisemmin. Ei kun ei puolikymmenen maissa taas tietty.No ei auta kuin odottaa.

Nyt onkin taas puolet vaihtuneet ja nykyinen kellarin väki varmaan tekevät kiusaa vuorostaan nois lämmin vesi ja sähköasioissa. Toisaalta nykyisessä kartanossa on paljon ihmisiä jotka osaavat handlaa eikä niin repiä kuin nykyinen kellari. Jospa ne saisi siellä kellarissa nyt tuota tiiminpeluuta kuntoon. Tosin tässä ei tiedä mitä tapahtuu et tuleeko isoakin sekoitusta pakkoihin vai mitä meinasi kun kun olisi bb:n sivuilla se kyselu miehet vai naiset johtajiksi jossa siis naiset voitti.

Yksi asia mikä mua risoo. Hygienia. Siis etenkin kun aletaan ruokaa tekeen niin käsienpesu ois ihan paikallaan. Ja se millä tavalla ne viimeviikon tehtävässäkin antoi niille "rotille" ruokaa. Voisi oikeasti tuosta pitää heille luennon. Ja muutenkin vaikka itse en oo himosiivooja ja kämppä on sotkuinen niin tuol talossa ei voi elää kuin siat paitsi et siatkin on loppupeleis aikasta siistei eläimii. 

Olen hieman suruissani Markun tippumisesta. Hän kuitenkin Vorssalainen ja facebookki kaverini kaverin mies joten. Mut näin si kuitenkin meni ja sille ei mahda mitään. Toisaalta hienosti veti haastattelun ja ihan herkistyikin joten ei voi mitään. Häntä odottaakin hieno vastaanotto tyykinbaarissa tänään kun sinne pääsee kun ensin ollut ekstrassa haastateltavan.

Tosiaan viikkotehtävä oli viimeviikolla aikamoinen ja näytti paljon erilaisia puolia ihmisistä joita ei olla vielä nähty ja näin ollen meni jälleen kerran meikäläisenkin ajatukset uusiin uskoihin joiltakin osin. Joiltakin osin pysyi aika lailla samana. Mutta koskapa tässä nyt ei ole muutakaan niin aletaampa miettiin mitä mun päässä liikkuu heistä juuri nyt. 

Aloitetaan suosikeistani:

Tuija on edelleen siellä hieman toki toistakin puolta alkanut näkymään johtunee kenties kun jonathanin kanssa on mutta edelleen tykkään tosi paljon Tuijasta.

Jonna on omalla räväkkyydellään tosi mahtava pidän edelleen.

Andte on vielä ainakin tässä listassa mutta osittain nähnyt sellaisiakin liikkeitä et empäs tiedä mutta pelihän tuo on joten...

Anna on sellainen ihana kikattava et aina pelastaa päivän kun kuule kikatusta ja on niin aidon oloinen tuolla en ainakaan tänne ruudun tälle puolelle näe että osaisi pelata likaista peliä. 

Melkein suosikki:

Joni: alusta asti parantanut pitkässä juoksussa mutta välillä rauhottunut jopa liikaakin mutta pidän paljon paljon enemmän hänestä kuin täysin alussa.

osakkeita nostaneet mutta ei kuitenkaan suosikki eikä melkein suosikki muttei inhokkikaan:

Tuulikki: niin kyllä vain. Jollain tapaa pidän ja arvostan tuossa rottahomma todella taisi olla oikeasti ainoa mikä on rotan luonne ja millaisia rotat ovat. Mutta toisaalta niitä minua ärsyttäviäkin piirteitä on niin siksi ei oo suosikkeihin asti vielä noussut.

Jonathan: mä oon hieman äijästä pihalla. Välil ihan kiva ja ok välil taas tuntuu et sil lääkkeet ottamatta. Se sellainen sääntöjen tahallan rikkominen kepillä jäätä koittaminen voi koitua vielä kohtaloksi tässä hommassa toivon et tajuais sen. Vai tekeekö sittenkin sen tietoisesti mene ja tiedä.

Leyla: On vielä liian uusi tuttavuus verraten muihin. En oo oikein saanu otetta tyypistä. Joten jään odottamaan tulevaa viikkoa.

osakkeitaan laskeneet mutta ei inhokki listalla ihan vielä:

Joonas aluksi pidin ja odotin varmaan liikaa. Mutta kyllä ei nyt ei jollain tapaa saa irti tyypistä mitään uutta erikoista ja osasllistuminenkin on välillä ollu sitä sun tätä noihin tehtäviin ja jollain tapaa naisista puhuu pahalla sävyllä. Mene ja tiedä kuvittelenko vain. Odotellaan mitä viikko tuo tullessaan kun on tuolla kellarissa jos johtuikin vain kartanon kiristyneistä väleistä viimeviikko.

Armi: miks senki pitää kokoajan mennä Tuijan ja Andten väliin siihen tai jotain. Oletin Armin olevan täysin erilainen. Ei oikein nyt oo sil taval saanu mua innostuun itsestään. 

Jarno: vetää kokoajan alaspäin itseään minun silmissäni. en osaa sanoa miksi.

Inhokki:

Dani: niinkuin viimeaikoina vain enemi ja enempi ja etenkin se peiton heiluttelu. Jätkä vielä sanoo että kun kysytään mitä et tekis talossa on et en panis ja mitä hittoa se 4 viikon jälkeen si on tekemässä.

Jenna: Tää Danis kiehnaaminen ja jotenkin prinsessamaisuus sellainen et tekis mieli mennä ravistaa et haloo nainen kasva jo aikuiseksi.

Nimo: tipahti sitten tänne osioon niin et heilahti. Taisi todella olla vaikeaa olla johtajana. Jospa hän nyt pääsee näyttämään sen toisen puolen ja tää olis vain tälläinen hetkellinen romahdus. Mutta on siinäkin niin sellaisia aineksia et oksat pois että noinkohan kitisijä nousee enään minun silmissäni ylemmäksi.

Janne: Tää tyyppi vain ei nappaa mua vieläkään. Johtuen kenties siitä et on liikaa Jussimaisuutta. Varmaan oikeesti tosi hyvä tyyppi mutta mä näen vaan sen mitä ruudusta näkee ja toki varmaan sekin että tuo talo muuttaa ihmisiä jollain tapaa uskoisin. Mutta kehityskelpoisuutta on noust ylöspäin kuitenkin hänkin myöhemmin tullut.