Jaa-a, oisko tähän väliin vaikka mielipiteitä asukkaista. On taas jossaikin mieli muuttunut joka on siis tosi jännä homma tää ihmismieli. Tietty omakin mieliala sillä hetkellä saattaa vaikuttaa tai ihan vain joku pieni yksittäinen asukkaan teko tai sanominen.

Aloitettaan vaikka mun tämän hetkisistä suosikeista.

Tuija olen pitänyt alusta asti ja jatkaa samalla mallilla kokoajan. Välillä olen jopa miettinyt ois kiva tuntea hänet jopa oikeassa elämässä.

Andte: En alkuun tiennyt onko kyseessä kissa vai hiiri vai  lintu tai kala. Mutta nyt kun hän on rentoutunut olen alkanut jppa tykkäämään.

Jonna: Kaikessa räväkkyydessään on edelleen suosikki vaikka toisinaan pikkaisen ärsyttää mutta oikeastaan ihan pidän hänestäkin.

Anna: Oli jo alkuun jotenkin söpö ja pirteä. Nostaa pisteitään ja kova yritys ja hienosti mukana. Ja fiksua on kysyä jos ei ymmärrä se ei ole häpeäksi. Sellainen sanonta kun on "tyhmiä kysymyksiä ei olekaan" pitää paikkaansa. Joillakin vain joskus kestää ymmärtää ja on vaikeuksia luetun ymmärtämisessa ja pystyn osin samaistuun koska joskus tuntuu et ne tehtäväselostukset on sekavia.

ei ehkä suosikki ei inhokki nousemassa tai laskemassa mene ja tiedä...

Joni: on nostanut myös listallani päätään on hieman rauhoittunut ja alku touhu jääny pois. En tiedä voiko sanoa suosikiksi mutta ei ole inhokkikaan.

Jonathan: Alkuun pidin sitten välillä tuntui että ei en pidä sitten taas et hei ihan siisti tyyppi mut nyt taas välillä jokin nyt mättää etten osaa sanoa hänestä juuta enkä jaata.

Joonas: Alkuun en tiennyt mitä ajatella kun oli niin hiljaa. Sitten alkoi nuuskapurkkien yms. heittely ja mua alkoi ällöttää jotenkiin. Toisaalta kun alkoi jutteleen ja rentoutuun aloin pitään tyypistä. On siellä hyviäkin juttuja ja hyvääkin läppää. Katsellaan mihin etenee.

Armi: alkuun oli aika vaisu mutta nyt hän on alkanu näyttää pelinaisen taitojaan. Näkee elämänkokemuskin hänessä. Pidän ja en pidä toisaalta voisin ihan hyvin ottaa vaikka äidikseni...ehkä?

Leyla: koska en oo vielä paljon nähnyt koska vasta kuitenkin ollut vajaan viikon.

Melkein inhokki listalla..

Jarno: tää on tyyppi josta mulla ei oo mielipidettä. En oo päässy käsiksi tyyppiin.

Nimo: pidin alkuun paljon odotin esittelyn perusteella paljon ehkä liikaa kun petyin pahasti. Odotan näyttöjä. Hienosti kuitenkin hommiin osallistuu ja hieno asenne noin muuten. Ehkä moni juttu pitänee laittaa iän piikkiin...!?!

Markku: Alkuun ajattelin siin on mies talossa normi perussuomalainen äijä. No sitä se toisaalta onkin mutta se kuinka se ahdistelee uutta asukkia Leylaa. Toisaalta talossa kun on saahan iskeä silmänsä johkii kun ei muutakaan näe kunhan muistaa rajat kun hälläkin vaimo kotona ja kaikkea. Uskon johtuneen osittain myös tupakan himostakin.

Tuulikki: Hällä minun silmiini on farmileimakin. Mutta tässä hän on nyt mennyt ees sun taas mene ja tiedä miten häneen reagoisin kun pitää hänen ikäkin muistaa kuitenkin. Hän kuitenkin niin ei vuosikymmeneltä kuin monet muut tuolla.

Janne: joo vaikka vasta on tullut niin alkuun odotin et vois ollakin ihan jees mutta jatkuva lapsen menetyksen mainitseminen häiritsee. Muutamakerta piisaa jos puhetta tulee sillä tavalla lapsista et sen voi mainita. Mutta kun sanoo pääseen yli asiasta niin tuntuu ettei kyllä ole kun on jatkuva tarve mainita asiasta. Sympatiat hänen ja hänen perheen puolella mulla on mutta tähän formaattiin ei vaan sovi tuon hokeminen ja sillä pisteiden hakeminen yms. (ja nyt siis pakko sanoa että tiedän mistä puhun kaikella rakkaudella).

Inhokki lista...Ei varmaa yllätä

Jenna: aika ajoin jopa on ok joskus puhuessaan jonkun kanssa mutta se Danin kanssa kiehnaaminen ei oikein ja vaikka siellä varmasti tunteet on pinnassa ja potenssiin sata niin en mää kuitenkaan jaksa ymmärtää sitä rääkymistä ja sääntöjen rikkomista ja puhuttelusta tulevaa itkua.

Dani: Alkuun en tiennyt mitä mieltä oon ensin inhosin sitten pidin mutta nyt oon jo pidemmän aikaan inhonnut just osittain tuosta et kiehnaa Jennan kanssa kokoajan. Mutta sellainen ylimielinen puhetyylikin särähtää aika ajoin korviini. Taitaa tehdä sen huomaamattaankin tai ainakin toivon et on niin.

Näillä siis mennään. Nyt lähden elää omaakin elämää ja palaan ja toivon illaksi mukavaa päivätehtävää ja niitä rankkujakin.