Mahtavaa että Kellari voitti ja on nyt siis nykyisin kartano. Aivan tyhmää alkaa tekeen tuolla mitään sopimuksia. Aivan oikein Armilta mennä käveleen muilta huomaamatta muutenhan noi ois hävinneet. Armin pisteet nousee. Nyt tuo itseään paremmin esiin. Mahtavaa ja hän nyt myös johtanakin. Odotan että hän saisi jotain rotia Jussinkin selittelyihin ja manipulointiin. Hienoa että Markku on johtaja nyt. On tosi jännää nähdä miten sujuu sillä hän aika sellainen lepsun oloinen. Tai osaa kenties yllättää.

Siitä en pidä että tulee uusia asukkaita. Tai joo ihan kiva sillein mutta noi on tuolla kaksviikkoa olleet ja koska summa on noinkin iso jonka voittavat on se todelle epäreilua jos he tulevat kisaan mukaan eikä vain hämmentämään soppaa. Mutta näillä mennään kun ei muutakaan voida. 

Tässä nyt nykyiset kellarilaiset ovat alkaneet selkeästi hajoileen uhoistaan huolimatta ja saaneet ikäviä piirteitä heissä esiin. Uskon että jälleen mielipiteet tulevat viikon aikana asukkaista muuttumaan radikaalistikin. Uskon myös että ovat lämpimän veden ja sähkön jakelussa aika tiukkana. Eivät varmasti yhtä kivasti toimi kuin entiset kellarilaiset. Uskon ja toivon kuitenkin että kartano ei siitä isompia hepuleita saa. No Nimo ja Joni voi kyllä saada.

Mitä eiliseen häädettyyn tulee niin on harmillista ettei Anne päässyt näyttämään kenties puolta joka olisi voinut tulla esiinkin. Mutta kuuluu pelin henkeen. Taisi ollakin minun listalla ketä häädetään.Toivon Annen saaneen itsensä kasattua illan eksraa varten eilen oli aika shokissa ja poissa tolaltaan. Ja ainahan ne noissa on tiukkoja kuinka vaihtelee  etenkin talk shown aikana noi äänet. Monet meinaa et manipuloivat tuloksia. Haluan jälleen olla sinisilmäinen ja usko ettei näin todellakaan ole. 

Nyt toivon että tulevana viikkona ei olisi valenimeämisiä vaan ihan oikeat sellaiset. Se ketä siellä haluan olevan onkin aivan eri juttu. Kenties selviää myöhemmin tässä kun katselen millaisia puolia ihmisistä puolien vaihdon jälkeen tulee esiin ja uusien asukkaiden astellessa taloon.

Tulevan viikon tehtäviä jään eilisen äänestyskymyksen perusteella innolla odottamaan. Näillä ajatuksilla uuteen viikkoon.