Uusi ja uudet kujeet todella näin toivon isoa erittäin isoa ryhtiliikettä tuotannossa joka voisi hieman muuttaa aikasempia suunnitelmia koska selkeästi isoa närää on havaittavissa meissä katsojissa. Useimmissa himotwiittajissa ainakin. Silti tätä vaan tulee seurattua ja joka päivä toivottua sitä räjähdystä ja lisää rankkuutta. Mutta väkisin tässä tulee mietittyä et noinkohan tässä on nyt kyseessä viimeinen tuotantokausi. Minä tietysti toivon jottei olisi koska tämä on minun syksyni pelastus. Ja aina voin samalla itse haaveilla et tuollainen ois kiva kokea ja oppia itsestä lisää uusia puolia. Tää elämä ei vain anna siihen myöden minulla ja kroppa sekä puhevikakin. Mutta ois tosi siistii olla mukana jollakin tavalla tuossa hommassa mutta mites mää sinne töihinkään tai muuta sellaista kun oon täällä kaukana eikä alan koulutusta tai osaamista. Joten tyydympä tähän huvikseni kirjoittamiseen ja harjoitan ajatuksia asiasta ettei tule muita ikäviä ajatuksia ajateltua liian kanssa.

Nytpä siis muutama sananen viimeviikkoisesta viikkotehtävästä joka meni kyllä molemmilla ihan överiksi. Muutama teki hyvin loppujen asenne oli sitten ihan metsässä. Mutta niin se kellari vain voitti ja onkin sitten tämän viikon kartanossa. Saapi nähdä kuinka veden ja sähkön kanssa nyt käy sillä loppujen lopuksi viimeviikolla ei juuri vaihtokauppoja tehty. Jotenkin tuo vaihtokauppa luukun merkitys on täysin nolla. Ajuksena se oli hyvä mutta ei vain jotenkin tuolla porukalla tunnu onnistuvan. En oikein muutenkaan päässyt koko viikkotehtävään sisälle. Johtunee aika paljon siitä et tuo pelikonsoli mailma ei ole minun juttu. Parit oli aika ennalta arvattavasti jaettu ja osissa tehtävissä aika epäreilustikin. Vaikka muka suoritettiin arpomalla niin eiköhän kuitenkin ne kaikki laput ollu aina samaa nimeä. Tää oli selkeesti tuotannon tekemisiä.

Eilenhän sitten talosta häädettiin Janne. Se toinen niistä myöhemmin tulleista. Minusta ihan ok näin. En saanut otetta tästä ihmisestä millään muotoa. Varmasti tosi hyvä tyyppi ja näin mutta ei vaan iskeny. Tuulikista on pakko sanoa että aikamoinen mummo, sitkeästi tuntuu talossa pysyvän ja toivon hänen terveyden kans pysyvän. En tiedä onko hän nyt välttämättä voittajasuosikki mutta ihan kivaa katseltavaa aina joskus. Hyviäkin juttuja on aina välillä ei siinä mitään.

Pakko myös sanoa et useimmat tuolla twiiteissä on sitä mieltä että Tuulikki on jatkuvasti syömässä ja laistaa töistä yms. No kyllä hän siellä paljon paljon keittiössä häärää mutta eihän hänen yksin kaikkea kuulu tehdä ja vaikka ikää ei saa käyttää verukkeena on se tosiasia et ei hän sillä tavalla enään siellä jaksa hyppiä ja pomppia ja on selvää et katsoo sivummastakin välillä. Viikkotehtäviin ja päivätehtäviin osallistuminen tai ei osallistuminen tuskin on Tuulikista kiinni. BB sen sanelee yleensä et Tuulikki ei oo siinä mukana tai sitten kun valitaan vain jokunen suorittaan niin Tuulikkia ei valita siihen muun porukan toimesta.

Muutama sananen on pakko sanoa tästä lemmeparistakin (taas) Dani ja Jenna kun nyt joutuivat eripuolelle niin nyhjäävät aidassa ja nukkuvat lattialla. Kirjoittavat sormilla toisen ihoon ja kuiskivat siis oikeasti miksi ihmeessä tästä ei tuu jo rangaistusta!? Muille tuntuu tulevan pienemmästäkin vai kärsiikö he nyt noiden rangaistuksia?! Muuten en oikein tiedä mitä ajatella heistä. Onhan tämä toisaalta tosi suloistakin mutta menee jo mielestäni hieman överiksi.

Sitten tää Andte Tuija ja Nimo homma. Eilen talkissa Nimo sai mitä halusi ja saa nyt hämmennettyä soppaa ja sitten muutenkin leikkaajat oli käännettyä tän jutun ihan erilaiseksi kuin se meidän 24/7 katsojien silmissä on.  Enkä ole enään varma siitäkään onko Tuija ihan vain huvikseen lähtenyt flirttaileen. Ja eihän sitä Andtestakaan tiedä mitä mieltä on. Se ainakin Nimoa vältellyt parhaansa mukaan mitä pystyy. Nyt ovat siellä kartanon puolella jospa siellä pystys vähän paremmin kun hieman enemmän tilaakin. Vai antaako Andte periksi kun kaipaa läheisyyttä? Mutta jotta sanoi Nimolle et on sulla kaunis naama...ei haloo... mä oisin ottanut kilarit ja sanonut kyllä et jaa vain naamako kiitos vaan siittäki tai jotain.  Kyä mulle ois saattanut herne tulla nenuun.

Mutta on kyllä mielipiteet ihmisistä mulla taas heittänyt. Oikein huomaa sen miten talossa seura tekee kaltaisekseen ja luonteet tulee eritavalla esille yms. Mutta jospa siittä sitten enempi vaikka huomenna kun saan hieman järkeistettyä ajatuksiani tässä tämän päivän aikana.

Ei muuta kuin sitä räjähdystä odotellen ja kovempia panoksia. Mukavaa alkanutta uutta bb viikkoa kaikille!