Niinpä niin se vaan jälleen viikonloppu oli ja meni. Minä tosiaan olin siellä perunakoneen päällä pottuhommissa auttelemassa. Sillai minun kuntoiselle ihmiselle yhtäkkiä 7 tuntia jaloilla heiluvassa koneessa tuntui. Kyllä  vaan todella oli sunnuntaina paikat kipeänä vaikka koitin aina välillä venytelläkin. Itseasiassa vieläkin on hieman. Löysin pari ihanaa sydänpottuakin (kuvia instas).

Lauantai-illalla käytiin sitten saunassa ja menikin sekin aika myöhään ja näin ollen koko sunnuntai meni hieman sumussa väsyneenä. Likka oli onneksi hyvin sen illan (kerrankin) eikä paljon mukissut vastaan asioissa. Miehenkin olin siinä saanu väsytettyä urakalla kun oli tehnnyt meille pitsaa niin meni lepään ja nukahti ja nukkuikin sitten tähän aamuun asti joten ainakin hän sai nukuttua.

Tänään on laiskamatopäivä. Siis ei pysty ei kykene taaskaan mitään isompiin. Mut parit puhelut täytyy tehdä tässä kun kello tulee hieman enemmän. Muutoin kalenteri ainakin toistaiseksi näyttää ihmeellisen siistiltä tämän viikon kohdalla. Mutta ehtiihän tuo vielä muuttuakin. Ei ole kuin likan huominen kuviskerho sinne toistaiseksi merkittynä.

Nyt tuossa justiinsa mies läks töihin ja likka kouluun ja olenkin tänään autoton. Huomenna sitten tartten sen auton et pääsen likkaa viemään sinne kuviskerhoon. Eli tänään ei yhtään tiedä kuinka myöhään miehellä menee. Onneksi enään kaksi viikkoa niin taitaa olla hommat ohi. Jos sitten alettas yhdessä kiillottaa kämppää kun äkkiä se on jo marraskuu ja likan synttäritkin.

Kakspäivähän mul ois normaalisti tänään. Mutta eipäs oo tänään koska sitä pitsaa on tuolla kaapissa vielä joten siirrän sen suosistä huomiselle. Mutta muutoin ei siis mitään erikoisempia tässä tähän hätään.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!