On taas vaihteeksi pakko kirjoitella asukkaista mielipiteitä jotka ovat aika hurjastikin muuttunut osittain. Tällä hetkellä en oikein tiedä  voittajasuosikeista. Onko niitä edes. Koska siellää tehtävät on mitä on ja bileitä tosi vähän niin ei pääse näkemään kunnolla millaisia tyyppejä ovat ja mistä ovat tehty.

Nyt aloitan inhokeista eli niistä jotka saisi puolestani lähteä talosta eikä minä jäisi kaipaamaan taloon.

Dani: ei varmaan kellekään minun juttuja lukeneelle tule yllätyksenä. Hän laittanut itsensä tähän kastiin kokoajan lisää kiehnaamalla Jennan kanssa ja sen käytös ja puheet on jotenkin sen oloisia et pelottaa. Ne silmätkin jotenkin sellaiset kovan ja lasittuneen näköiset. Liekkö kovettanut itseään jostain syystä jostain ikävästä tapahtuneesta omassa elämässään sitä en voi tietää näen vain tämän bb talon puolen.

Jenna: Sama syy kuin Daniin et tuo kiehnaaminen ja tarttuminen Daniin ja olemaan sen pompoteltavissa. Hyvin pelottavaakin miksi on noin kova riippumaan Danissa kiinni. Voi olla tytölle ulkomailmassa iso pudotus kun tuolta talosta joutuu pois. Toivon et saa siihen kaiken tarvitsemansa avun ja alkaa ajatteleen omilla aivoillaan. Tietysti tämä hänen kiroaminen ja rääkyminen on kans yks joka ei oo kiva juttu mutta uskoisin et se vaan kuuluu hänen persoonaan ja kenties rauhoittuu kun ikää tulee vielä lisää. Hänellä voi olla myöhäinen teini-ikä. Kenties kova kuri ollut kotona ja nyt vasta sitten teini angsti tulee esille.

Nimo: On nyt saanut tiputettua itsensä tähän joukkoon. Ihan vain sillä et se jatkuva lähentely Andtea kohtaan jäi päälle ja teki talkissa inhottavasti ja tietty kun nekin vielä käänsi asian päälaelleen. Ja myös hänellä sellaista lapsellista vinkunaa. Alussa puhui ihan normaalisti mutta viimeviikkoisen tehtävän myötä jäi rooli ikäänkuin päälle ja se normaali puhuminen jäänyt. Hän on isokoinen tyttö niin voisin luulla et siksi tarve tuoda itseään esille et oo sinut itsensä kanssa ja yrittää itsetuntoaan tuolla tavoin kohottaa mutta muut vain pilkkaa ja hän sitten pistää sen leikiksi vaikka oikeasti ne niiden sanat voi sattua. Mutta valitettavasti jos hän ei muutu niin ei täältä listalta nouse.

Jarno: Viimeviikolla toivon hänella olleen tosi huono viikko vain. Ja kyl toisaalta ymmärrän hänen pohjalaistaustansa et se puhuminen on vaikeaa ja sillai nätisti itsensä kehuminen ja toiselle pahasti puhuminen nätisti. Koska ne on joko tai et äkkiä menis siihen et menee aivan överiksi. Pohjanmaalla toki on mukaviakin ihmisiä mutta síllai kyl huomaa sen et joillakin se menee noin. Mut voisi olemiseen talossa kuitenkin enemmän panostaa. Jää siis nähtäväksi nostaako hän itsensä täältä joukosta vielä pois minun mielessäni.

Sitten nää kohtalaiset tyypit jotka ei kuulu voittaja suosikkeihinkaan mutta on ihan jees tyyppejä eikä silla tavalla ärsytä ja voisin kuukauden vielä katsoakin mutta en enään marraskuussa.

Joonas: Ihan kiva tyyppi harmi ettei tahdo päästä kunnolla esille. Hieman kuitenkin nuuskapurkkien ja pullojen nakkominen vähentynyt tai sit en oo vain huomannut. Hänelle joku pakkomielle ei mua sillä tavalla häiritse lainkaan. Mutta taloon hän ei vielä oo tuonut kuin aika yksipuolista jutustelua.

Leyla: olen odottanut sitä räväkkyyttä enemmän. Seksi jutut on minusta ihan jees mutta muitakin puheenaiheita olisi tietty kans välillä kiva kuunnella. Toki ollut talossa vähemmän aikaa kuin muut joten katsotaan mitä aika tuo tullessaan jos vielä talossa pysyy.

Jonathan: Pikkuhiljaa laskee pisteitä. Ainakin ei oo seinäkukkanen mutta se et joihinkin tyyppeihin tuolla sillä sellainen ote et tahtoo pyörittää asiaa just niinkuin itse tahtoo. Toisaalta taas välillä hauskuuttaakin kivasti. Uskon ettei hän tuosta muutu muuksi ja näin ollen lokakuun aikana pihalle kiitos.

Tuulikki: Kova mummo muttei vielä kuitenkaan mun voittajasuosikki. Mut tämä voi muuttua. Ja toki paljastus sieltä menneisyydestä laittoi ajatuksia uusiksi. Mutta niistä on kyllä aikaa ja hän jo ne sovittanut. Toivotaan että hänen terveys kestää.

Armi: Hänkään kuulu vielä suosikkeihini mutta aikamoinen yllättäjä on. Ensin odotin hänestä tosi paljon. Sit se kävi ärsyttävyyden puolella mut nyt taas alkaa vaikutta jees tyypiltä. Osaa heittäytyä ainakin noihin tehtäviin.

Joni: on miltei nostanut itsensä finaalisuosikkeihin mutta ei vielä. Siinä hilkulla menee. Välilla tulee tosi hauskoja juttujakin mutta muuten en tiedä ollaanko jo kaikki nähty hänestä.

Tällä hetkellä finaalissa haluaisin nähdä heidät.

Tuija: vaikka Jonathan on saanut hänet puhumaan selän takana niin kukas sitä ei joskus. Ja vaikka en tiedä mikä tää sen ja Andten juttu on niin mitäs siitä jos pientä flirttiä on. Ei tuolla  talossa vaan voi olla vakavissaan. Mä siis todella pidän Tuijasta ja sen asenteesta.

Jonna: monen mielestä ärsyttävä lauluineen ja äänineen mutta mielestäni ihanaa et lauleskelee ennemmin kuin esimerkiksii kiroilee. Eihän tuolla oo edes muuta tekemistä. Ja hänen ääni on vain voimakas. Hän on voimakas persoona. Tuntuu olevan aika sinut itsensä kanssa.

Andte: on aikalainen pohjosen poika. Joutunut tosi kovaan paikkaan ja nyt vielä tuo Nimo juttu ja Tuija niin ei oo ihme jos mies hieman sekaisin.

Anna: On niin ihanan söpö tapaus. Omalla tavallaan poikkeaa joukosta mutta vain ja ainoastaan positiivisellä mielellä ja ollut selkeästi tuollainen alusta asti. Ja miten mahtavasti heittäytyi viimeviikon viikkotehtävässä. Saattaisi jopa varmasti osata käyttää voittorahatkin järkevästi.

Ja tänäänhän pitäisi tulla kiroilukieltoa ja karuja kivikkoja. Ihanaa ei kun odottamaan toivottavasti tulee tässä ihan heti puoliin vaikka sohvalle kutsu kesken aamupuuhien ei tuonne lepään oo menty.