Mies ei päässy eilen sinne pottuhommiin meni nyt sitten tänään. Tai mä vein. Nähtäväksi jää ehdinkö hakea ennen unille menoa vai tuleeko pois jollain muulla kyydillä. Likalla oli myöhäsempi aamu tänään ja lyhyempi päivä tänään. Mutta silti kauheat kitinät ja lenkkarit olikin nyt huonot ku oli nauhalla vaikka  kuinka koitettu asiasta keskustella silloin kun ne ostettiin. Valitti ku ei ehdi välitunnnilla olla kauaa kun menee aika kenkien sitomiseen jne. Ja haukkui sitten mua laiskaksi ja kaikkea. Tiedän ei pitäisi ottaa nokkiinsa moisista kitinöistä mut tuntuu se silti pahalle. Koulukin oli niin kamalaa vaikka just aamupalalla siellä olikin niin kivaa.

Jouduin miehen viemään siksi töihin et sain auton. En oo kunnossa menee kylälle iltapäivällä viemään likkaa kuviskerhoon. (12km suunta) joten menen autolla ja istuksin jossain sen ajan autossa. Tosin käyn kyseleen onko se lääke nyt tullut kun ei siellä eilen ollut. Ois kiva kokeilla siis nukkuakin. Viimeyö meni hieman ketuilleen jälleen.

Pitäisi puuhellan päällinen tyhjentää ja takkojen päälliset katsoa alkaa tässä lämmityskausi. Huomenna tulee aamusta kl 8 nuohooja. Pyykkihommiakin ois kuinkas ollakaan.

Huomenna muutenkin ohjelmaa saa nähdä kuinka sitä ehtii bb:täkään seuraan. Kun tosiaan ensin se nuohooja ja klo 9.10 laittaa likka koulukyytiin. Ottaa tummu kyydille asioille kylälle ja sil välin me käydään diakonin luona juttusilla ja sitten klo 12 pitää olla ylivieskassa perhekodilla palaveerissä eli tämän takia mieheltä jää taas hyvä tienesti päivä välistä.

Mulla ikävä yhtä todella tärkeää ihmistä. Mutta pelkään että oon pilannu mahdollisuuteni. En ole kohdellut oikein häntä. Pitäisi uskaltaa ottaa yhteys häneen mutta pelottaa se vastaus joka sieltä tulee ja saadaanko suhdetta ennään ennalleen. Mulla kun ei todellakaan ystäviä oo liikaa ja hän ainoa joka on täällä päin loput niin kaukana.