Juu nyt sitten ihan tosissaan taas tähän diettiin kiinni. Tänään on siis kakspäivä. Aamuksi söin 140 kalorin eestä puuroa. Ja seuraavaksi likka tarttee ruokaseuraa kolmen neljän aikaan ja iltapalalla ja tänään mulla on puuropäivä. 500kcal siis näin kakspäivisin saisin syödä. Mailmanloppu ei oo jos ny vähän menöö yli.

Tänään kävin pitkästä aikaa vaakalla niin ei ollu mailmanlopun lukema sekään vaikka onkin kesän ollu hieman homma tauolla. Eli en oo lihonu enkä periaattees hirveesti saanu poiskaan mutta hieman tipahtanut kyllä. Joten tästä hyvä nyt lähtiä uudelleen ponnistaa ja loppuvuoden tavoite on 5kg minimissään pois eli ei voi olla vaikiaa kun se on n.1,3kg kuussa. Tietty enemmänkin saa lähtiä mutta lähdetään ihan iisi tavoitteella ku ei pollakaan käy täysillä ja tuo pojan tilannekin.

En vaan tajua tätä hommaa vieläkään. Uusista nukahtamis/unilääkkeistä mitä nuo nyt on oli yöni hieman huonohko.  SIllä kelasin tätä pojan tapausta kun ei perhekotikaan oikein voi kohta pitää poikaa siellä koska on noin arvaamaton ja agressiivinenkin ei oo reilua muita kohtaan että heidän pitää siellä pelata koska nimenomaan sen pitäisi olla turvapaikka siellä kun voi olla sijoituksessa väkivaltaperheistä yms.

Tässä tänään kun kello hieman käy niin soittelen osastolle ja kyselen hieman mikä siellä nyt tilanne ja miten sen viikonloppujen kanssa sillä tulevaa viikonloppua perhekoti ei uskalla ottaa poikaa ja minun piti saada syyskuun viikonloput hermolomaa kun se on nyt oikein sanottu useamman lääkärinkin toimesta että kroppani on syvässä stressi ja unettomuustilassa ja oireilee siksi tuolla tavalla ja tuo pitää saada loppuun koska voi johtaa vakavampiin seurauksiin kuulemma sydänkohtaukseen vaikka nyt sydänfilmit hyvältä näyttikin. Verenpaineet heitteli helposti kun teki jotain yms. 

Likalla onkin tänään koulukuvaus. Odotan innolla kuvia. Saa nähdä kuinka taas likka keimailee. On niin kun sille päälle sattuu aikamoinen linssilude.

Muutenkin mun pitäis tässä maanantaiksi löytää pojasta ja likasta pienet kuvat kun haemme heille erityisliikuntakorttia. Sit kun sen saamme niin voisimme alkaa käydä uimahallissa. Vaikka se kaupungis asti onkin (40km suunta) niin se ois mullekin iso askel eteenpäin. Oon ollu tosi hysteerinen kun lapset on veden lähellä mutta likka jo melkein ossaa uida ja poikakin osaa ja on paljon kesän aikana taitojaan parantanut ja yhdessähän sinne si perheenä ois tarkoitus mennä niin toinen on si toisen kans ja kun minäkin ne piilarit hankin ja mulla toimi sen yhden uimahalli reissun ajan tuos kesällä. Johan oon kohta 12 vuotta täällä asunut enkä uimahallis kertaakaan käynynnä ja pitkästä aikaa tänä kesänä kävin mereski enempi pulahtelee enkä vain jalkoja kasteleen.

Likka on tosiaan koulus ja mies töissä eikä hajuakaan koska tulee. Sillä on tänään auto eli olen tänään autoton. Huomenna jos mun eläke on tullu vien miehen si töihin et saan auton, niin käyn kaverilta hakeen kuvan jonka hän piirtänyt se tuleeko kaveri mukaan kaupunkiin kyseleen tatskan otosta. Se paikka johon sen haluan oon yrittänyt saada näpyistä pois. Mulla kun paha akne koko kropassa ja mulla tapana repiäkin niitä aika tavalla. Mut tuo näyttää mun mielestä nyt hyvältä. Se ois mun eka tatska ja mä en oo ku sillai 13 vuotta nyt miettinyt sitä. Se ois aika ylitys jos sen uskaltaisin ottaa. Se on sellainen pieni ei kovin iso edes.Musta ei siis mitään väriäkään.