Viikkotehtävä aivan mahtis. Tehdä biisi ja yleisö pääsee äänestääkin. Jännää nähdä. Kellaris ei oikein yhdes tehdä mutta kartanos tehdään. Mutta ei se kerro silti minkälainen biisi sieltä ois tulossa. Odotan vain innolla.

Jaa kohta ois sunnuntaikin. Ketäs sitä sitten ois häädössä. Noh mä toivon(veikkaan) et jos vaikka kolme tyyppii ois niin siellä vois ihan hyvinkii olla Jussi aika montaa selkeesti siellä ärsyy tämä tyyppi. Ja nyt Jonathan onkin ottanut tuos biisi hommas enempi Jussin päähän varmaan kun jengi diggas enempi Jonathanin ideoista. Dani ja Jenna vois olla kans äänestyksessä. Ei oikeesti vaikka ne ei kuhertelis niin voi olla et mun pää ei kestäisi niitä siltikään. Varmasti hyviä tyyppejä ovat mutta se puoli jonka mä näen tässä ohjelmassa niin ei oikein vaan iske. 

Jos siellä äänestyksessä on Tuija, Jonna, Anna, Andte, Markku niin mua harmittas vietävästi. Tänään selvinnee ketä siellä on ja sitä siis jännityksellä odottaen myös. Eli tuplasti on jännitettävää.

Mielipiteet tyypeistä on heittänny tosiaan häränpyllyä.

Joni vain on parantunut jollain tasolla vauhtiaan.

Jonathan oli alkuun kiva välillä ärsytti nyt taas hieman nostanut pisteitään silmissäni. Johtuneekohan siitä että on nyt eripuolella kuin Jenna.

Dani oli ensin outo sitten meinasin jo pitääkin tyypistä mut ei nyt en sitten alkuunkaan. Jokin vaan tökkii ja pahasti.

Jarno oli ensteks ihan ok ja vieläkään en oikein tiedä mitä pitäisi ajatella. 

Andte oli ensin tosi huomaamaton mutta nyt on alkanut rentoutuun ja ainakin toistaiseksi pidän tästä tyypistä.

Markku on vaan niin Markku. Sellanen normaali suomalainen mies tyyppi. Toivon hänen pääsevän myös pitkälle.

Joonas oli alkuun kiva ja tietty kokonsa takia söpökin mutta mutta. Noh ei oo suosikki mutta ei inhokkikaan. Jään siis mielelläni katseleen löytyykö uusia puolia muutakin kuin nuuskapurkkien heittely.

Jussi kuulunut alusta asti niihin joiden kohdalla karvat nousee pystyyn. Välillä oli hetkiä ku jopa luulin sen tajuavan olla hiljaa mut ehei se oli varmaan vaan mulla väärä kamera päällä.

Jenna sellainen pikkuprinsessa oikein. Muutamia vuosia todellista elämää niin kasvattas tuota. Onhan hän aika nuori kuitenkin niin laitetaan osittain senkin piikkiin. Välillä on hetkiä kun on ok. Juttelivat uuden asukin Leylan kanssa niis bileis jota joutuivat aidan takaa katsomaan ja se oli hetki kun tuntui et tuollainen Jenna on siellä sisällä.

Jonna on edelleen ihanan räväkkä persoona hyvällä tapaa. Kuuluu suosikkeihini.

Tuija on myös niin mun suosikki aivan niin ihana ja söpö ja iloinen. 

Armi oli alkuun hiljaa mutta nyt alkanut sitä räväkkyyttä näyttää jota odotinkin ja varmasti joidenkin mielestä se voi olla siellä hieman liiankin päsmäröivä. Mutta minä haluan vielä nähdä häntä siellä. 

Tuulikki no hänes on se farmileima niin sanotusti mutta kyllä koen että tuolla hieman erilainen. Ikäisekseen tosi hyvin vetää tuolla ns.nuorten joukossa. Onhan siel tietty Armi kaverina. Ja ovat äiti/mummohahmoja joten meneeköhän pitkälle sen takia kun kokkaavat siellä.

Anna on söpö. Siis todella huomaa et on oma itsensä. Pidän hänestä. 

Nimo on myös nostanut otettaan. Olisi kiva nähdä vielä mitä annettavaa hänellä on.

Ja nää uudet

Janne edelleenkään ei nappaa ei alkuunkaan. En tiedä mikä siinä mua nyppii ku ei vaa nappaa. 

Leyla on alkanut nyt rentoutuun ja odotan sitä räväkkyyttä joka varmasti siellä sisällä on. Toivottavasti ehditään näkemään.