Kyllä se viikonloppu meni. Likkahan oli tukiviikonlopulla et saan levätä. Perjantaina tuli yllätys käynti paikallisessa. Mies pääsikin yllättävän ajoissa ja saatiin kyytikin järjestettyä. Ei siellä mitään esiintyjää ollut mutta kyllä yllättävän paljon porukkaa. Puolin öin kyllä tultiin jo takaisin kun mies halusi. Juuri kun pääsin jonkun naisen kans juttuun. Hän facessa kaverina. Olisiko tämä askel kauemmaksi kyläkammostani. Mene ja tiedä. 13pv ois joku juttu paikallisessa. Yksin tosin pitäs sitten mennä sillä nyt perunannosto on hurjassa menossa. Jos pyörällä menisin ja mies hakisi minut sitten jos en ennen pimeää halua jo poiskin. Mikäli keli antaa periksi. Pitää katsoa tilannetta ja fiilistä sitten.

Lauantai menikin kotona. Mies oli hommissa ja sunnuntainakin oli töissä. Nyt alkoi arki jälleen. Aamulla klo 6 soi kello kun likalla aikainen aamu. Mies meni vasta puoleltapäivin töihin kun pukkas kaupungissa palaveria jälleen. Palaveri meni ihan ok ja tuntui että kuunneltiin. 

Pojan tilanne huolestuttaa mua nyt todella paljon. Olivat viikonlopun saaneet järjestettyä. Poika nukkui ja kävi nuorisopuolella syömässä muutoin oli yksi työntekijä lasten puolella. Tulevasta viikonlopusta ei tiedä kukaan vielä. Odotan pikaista palaveriä myös niin että lääkäri, sosialityöntekijä ja perhekodin johtaja tai pojan omahoitaja sieltä olisi paikalla. Tuossa kun käytiin palaverissä ehdittiin pikaiseen poikaakin nähdä. Käsikin alkaa olla taas kunnossa ja saa tikit pois tässä tämän tai huomisen päivän aikana.

Muuten tässä tällä viikolla ei oo sillätavalla kuin normia kouluaamuja. Huomenna ainoastaan taas vien ja haen miehen kun tartten auton kun on likan kuviskerho. Perjantaina likka meneekin taas tukiviikonlopulle et saan hengähtää. Huomenna odotan myös psykiatrian lääkärin soittoa kuinka uusi "iltakoktaili" on toiminut. Joudun valitettavasti sanoon ettei ihan niinkuin oon toivonut. Parisen tuntia menee et nukahdan ja n.4 tuntia suht ok nukun tämän jälkeen en saa enään unta. No onhan tuo jo puolet enemmän unta kuin aiemmin.