Perjantaina olin kuin maani myynyt juu-u niin teki ja niin otin sitten tupla-annoksen uni/nukahtamislääke "koktailia" jota mulle määrätty mutta juu eipä tullut uni niilläkään. Isäntä tul kyl ihmeen ajois kottiin ja mentiin si verannal istuksii ja syötiin kanaa ja sit otin viel yhden ylimääräisen melatoniinin ja sitten tuli uni ja nukuinkin 12 tuntia. Kuulin kyllä kun kissat halusi ulos ja isäntä lähti töihin. Heräsin puolikymmenen enkä tahtonut saada unta otin pari melatoniinia lisää ja heräsin vasta kun isäntä tuli viiden maissa kottiin yllätyksen kera.

Siellä oli pyytänyt hieman kottia työnantajalta ja sano et ny mennää kylälle. Siellä paikallisessa Atomin pubissa oli sellainen tähtiartisti homma niin mentiin sitten sinne, ensin mentiin urheilukentän penkille istuksiin ja katsomaan auringon laskeutumista. Mentiin omalla autolla ja tultiin taksilla. Aamul traktoril haettiin si auto. Mut mitä yöhän tulee niin aivan kivaa oli. Kuuntelee piti mennä mut mies ja joku muukin yllytti osallistuun. No eihän mul mitää jakoo oo nois mut menimpä sitten huvin vuoksi ja urheilun kannalta nolaa jälleen itseni kylällä. Innostuin kuvaileekin siin ennen ku lähettiin ja siel si itteeni voi luoja mikä häpeä nyt  kun menin päivän valjetes kuvia katsoon mut hitto olkoon siel ny. Kaikkinensa oli ihan kivaa.

Likka tulloo ihan pian juuri tuossa soittivat et lähtevät pian eli tunteroinen niil menee tänne ajaes. Huomenna alkaaki se arki taas klo 6 vien miehen töihin jotta pääsen iltapäivällä tapaamaan likan opee taas Likka mennee tummulle siksi aikaa jos se jaksaa ottaa sit en tiedä mitä teen asian kanssa. Haen miehen  illal si töistä. tTiistaina mies menee aamul töihin tulee hakee mut ja likan ja iltapäiväl palaveriä pojan  asiast. Likka saa hepulin kun tajuaa kuviskerhon jäävän sen takia väliin se kun hälle niin tärkeä juttu. Keskiviikkona kotipäivä autottoman ja torstaina kun aamupäivästä käyty mun palaveriä psygologin luona mies viekin auton samoin ku pe la ja su

 kyl mä auton saan jos vien miehen  töihin mut sit sen pitää kahdeksalta päästä pois et saan likan nukkuun niin parempi et menee itte niin voi tulla myöhempäänkin jos tarve. Mulla miljoona asiaa täällä mut tiedän tasan et jumitan koneella tekemättä mitään. nyt tuntuu et juu teen mutta kas varmaan en teekään siinä kohtaa ku pitäs kun palaverit vie mun voimat kuitenkiin. Ja mihis mää autoa kun ei oo sitä rahaakaan. Takuu eläke tulee 22pv ja 26 se lapslisä si pitää ootella ens kuun seiskaa et tulee eläke ja syyskuun palkka miehelle tulee joskus 10-15pv luultavasti tosin se menee laskuihin joita on sika paljon rästissä.

Tänään on iltapalaksi pitsaa isäntä lupas tehdä. Sit alkaa taas mulla kakspäivä ja muutenkin taas katsoa mitä suuhun laittaa kun vaaka meinaa mennä väärään suuntaan ja se ei oo hyvä homma. Näin untakin siitä kuinka meinasin lihoa takaisin ja joku naamaton tyyppi  tuli siitä saarnaan ja si tipuin parvekkeelta mutta mulle ei käyny kuinkaan vaan tipahdin jaloilleni. Mitä lie sekin meinasi.

Yhdeksältä alkaa bb:n talk show ja  sitä ennen pakko saada likka nukkuun et saan katsoa sen aivan rauhassa. Toinen koneellinen pyykkiä pyörimäs ja astiakoneenkin taidan tästä mennä laittaan...