Tässä ollut kyllä kaikenlaista että jäänyt itse bb:n seurailu vähemmälle ja jos totta puhutaan hieman makukin meni. Mutta twiittejä ja uutisia olen katsellut ja koittanut lukea sekä nyt tässä toipilaana ollessa sivusilmällä itse 24/7 seuratakin.

Ihan ensteks pakko sanoa et kyl bb nyt on parantanut menoaan. Mutta riittääkö se enään pelastamaan koko kautta. No se ja sama edelleen viba ettei uutta kautta tule tai jos tulee on tyylii 6vk maksimissaan allstars kausi. Otanko silloin 24/7 no se on sen ajan murhe ja elämäntilanteenkin murhe.

Tosiaan tässä mun lomaillessa yms. on jo parikin tyyppiä ehtinyt tippumaan jarno ja jonna. Okkei mielestäni saivatkin lähteä, toki monta muuta ois saanut lähteä aiemminkin. Se onko nyt hyvä kun Jonathan lähti syysmyrskyyn jää nähtäväksi. Henk.koht. toivon ettei hän sieltä taloon enään palaisi. Se on sitten vasta illalla ekstran aikaan.

Jennan ja Danin rankut on sieltä ja syvältä. Siis ei mistään kotoisin. Miksi eivät oo jo lentäneet pihalle. Ihan mahtavan hieno tehtävä eilen oli. Ei oo helppoa hiihtää porukassa suksilla. Mut ihan mahtista oli se että aita on nyt veks. Ja uutta viikkotehtävääkin odotan aivan innolla. Et osaako tämä murhaaja olla tulematta ilmi vai ei. Ja ihan Danin puoleen käännyn et hän olisi se tai Jenna koska silloin olisi mahdollista kenties joutua häätöön jos tulee ilmi.

Syysmyrksystä niin toivon et Andte tulee takaisin taloon ja oon myös viimeaikoina alkanut olla Tuulikki on kova mummo kuiteskii sais tulla hänkii sielt takaisin. Muuten ei Pertin ja Jonathanin takia oo väliä.

On ollut tosi surku tuotannon puolesta ettei ole Joonakselle oikean kokoisia pukuja. Hieman huonoa mainostakin näille sponsse vaatteillekin. Kun ovat kuitenkin aika ajoissa tienneet että lyhytkasvuinen on talossa. Ja sit taas toisinpäin tahtonut olla tukevimmilla ihmisillä liian tiukkoja vaatteita.

Tosiaan ne tehtävät on menneet mulla osin sivu suun mutta olen kuitenkin ehtinyt tässä mietiskeleen persoonia ja tyyppejä ja vaikka kuinka koittanut ajatella positiivisesti niin kyllä useimmat ovat negatiiviseen puoleen menneet joka todella surku sillä en haluaisi ajatella ihmisistä joita en edes tunne kuin ruudun perusteella ikävävästi.

Mutta tuota en oikein enään tiedä kenelle soisin voiton. Joka vuosi on kuitenkin ollut ihan parikin ehdokasta tähänn touhuun. Mutta kuten jo aiemmin sanoin.

Jonathan: alussa en tiennyt mitä ajatella sit pidin sit pidin ja en  pitänyt ja nyt jotenkin sen pomottelu ja minä minä meininki saa multa menee hermot. Miten se saakin porukan noin myötäilee itseensä. Onko hän oikeastikin tuollainen? mä niin toivon ettei todellakaan olisi vaan se olisi talon kepposia tuo.

Joonas: Alussa ei mitään mielipidettä ei ollut näkyvyyttä hukkui massaan. Sitten tuli nuo purkkien ja pullojen heittelyt ja naisista puhui ikävään sävyyn. Jossain vaiheessa alkoi sitten hieman kenties rentoutuun ja uskaltaa olla ettei esittänyt kovempaa kuin on. Ja olen alkanut jollain tasoa pitämään. Osa on vielä jokin nyppii mut en osaa sanoa mikä. onko se se miten puhuu naisista, ehkäpä.

Leyla: Odotin räväkkyyttä ja seksistä puhumisessa sitä on ollut ainakin. Mutta ei oikein muutoin oo sävähdyttänyt.  Mutta muutoin ei tunnu et ois antanut vielä kaikkeensa. Oisko tässä nyt kun aita on veks niin nähtävissä jotain. jää nähtäväksi. Uskon et aivan mahtava persoona livenä et talo tekee tässäkin asiassa tepposensa.

Joni; alussa en pitänyt dramatisoinnista joka meni niin niin överiksi kuin olla ja voi, mutta nyt tasaseen tahtiin tullut ylös päin kisassa. Oisko hän nyt sitten jopa tämän hetken finaaliainesta. 

Anna: Hihittely oli alussa super söpöä ja ihanaa. Mutta yy yyy jutut ahdistaa joka asiassa. Uskon ettei hän vaan voi sille mitään vaan on ulkomailmassakin samanlainen. Paljon myös asiaa olisi mutta kun muut ei tahdo antaa puheen vuoroa koska puhuu vaikeimman kautta ja muiden pitäisi olla hiljaa et saisi tulla kuulluksi. Kaikesta noista huolimatta ehkäpä hänessäkin olisi finaliainesta. Tehtävissä peloistaan huolimatta kaikkensa on antanut.

Tuija: Harmittaa hän ollut suosikkini. Mutta hän yksi Jonathanin "uhreista" niinkuin oli Jonnakin joka tippui. On jännä nyt nähdä kun Jonnaa ei ole ja Jonathan menee syysmyrskyyyn muuttuuko et voisi nousta takaisin suosikkeihini koska ei hän sieltä kovin kaukana vielä ole. Kuitenkin aina auttamassa kun tarve.

Tuulikki: supermummo oikein. Farmissa antoi ihan toisenlaist vaikutelmaa kuin nyt ja kyl mä oon alkanut tosi paljon diggailee hänestä. Sisukas sissi. Tuo porukka vaativa kenelle vain ja kun kyse ihan eri ikäluokan ihmisestä niin vieläkin enemmän. Joitakin risoo hänen elämänviisaudet ja sananlaskut mut näin se vain on et on niis totuuden siementä. 

Armi: oli mulle alkuun outolintu ja odotin jotain mutten tienny mitä. Osittain uskon et on sen näyttänytkin. Mutta selkeästi hillitsee itseään tuolla ja paljon. Tosi hienosti hänkin siellä porskuttanut. Mut ei ehkä mun mielestä finaaliin vielä. Mutta ei ehkä kaukanakaan sieltä.

Dani ja Jenna: juu pakko näistä ihan samaan on pakko sanoa koska yhdes tuntuvat tuol olevan etenkin nyt ku ne aidat läksi. Eiks toi jo riitä. Kumpikaan ei ansaitse kutemalla finaaliin pääsyä. Ei oo päässy kunnolla oikeisiin luontoihin käsiksi muutoin kuin silloin kiron kivikon aikaan. mut ei oikein riitä minulle.

Jussi K.: en oikein tiedä minkälainen nilviäinen on. Mukavalta on kyl vaikuttanut mut jotenkin tottunut et juuri noiden tyyppien alla onkin aivan jotain muuta kuin pinnalle näkyy. Uskon ja pelkään ettei hän näytä oikeaa itseään tässä ajassa tuolla ja pelkään hänen olevan finaalissa vaikka toivon ettei näin kuitenkaan ole.

Pertti: Tämä uusi tulokas. Vahva mies ja kuntoa riittää ja uskallusta.. Hän tuskin pääasiallisesti noita rahoja tarvii uskon et ennemmin mennyt kokemuksen perässä ja siksi oli heti menossakin myrskyyn koska hänella ei ole mitään hävittävääkään.

Andte: on alussa ollut tosi arvoitus mutta jokin aika sitten alkanut osoittautuun suosikiksi. Toivon hänet siis myrskystä takaisin taloon. 

Unohtuikohan minulta nyt joku asukas. Toivottavasti ei ja kirjoitusvirheitä on varmasti ja paljon koska on vielä jokseenkin hankalaa kirjoittaminen.