Näin siinä taas kävi. Käynyt koko kauden melkein et bileet menee ohi silmien ihan vain siksi ettei minulla ole mahdollisuuksia katsella kesellä viikkoa yömyöhään. On omaakin elämää se verran kuitenkin. Mutta tässä olen nyt aamutuimaan useamman tunnin koittanut saada selville mitä siellä on oikein tapahtunut ja twiitit on olleet jälleen kerran minulle tosi hyvä tiedonlähde. Tosin siinä on ongelmana mitä uskoa ja mitä ei. Pitää käyttää harkintaa. Joten kaikki mitä bileistä kirjoitan nyt niin ei oo välttämättä tosi koska en niitä omilla silmilläni nähnyt. Ja koostehan tulee vasta tänään ja koosteistakaan aina täyttä totuutta saa irti.

Kiron kivikolla Jenna Jarno ja Nimo kantoivat kiviä. Dani oli saanut käskyn siirtää joku neljänneksi ja oli valinnu Andten kuulemma siksi et kellarille oli tulossa bileet ei halunnut ketään kellarista ja kuulemma pärjäisi siellä. No tästähän oli heti sitten twiitit saaneet tulta alleen kun eihän hän oo pahin rikkoja ja kuinka epäreilua. No bb on sitä ja oikeakin elämä on sitä. Ja Andte tuntuu voivan siellä ihan hyvin ainoastaan Nimo on taas koittanut lähennellä. Vaikka Andtea ei Nimo taida kiinnostaa niin tottakai imartelee miestä ja on ehk vähän kuitenkiin kun talossa ei muita ole. 

Mitä tapahtui itse bilepuolella niin oikein itkubileet oli tainnu olla. Syitä en tarkalleen tiedä mutta kai ikävä läheisiä kohtaan tms. Olihan Jonikin saanut iloisia uutisia ulkomailmas. Hänestä oli tullut eno. Katsoin klipin tästä niin kyllä kyynel vierähti minullakin. 

Sitten tuolla kuulin Danin ja Jonathanin suudelleen. Wha! niin jahas ja oli kait Dani saunas sanonu Jonathanille ettei ehk ookaa täys hetero. Okkei. Juu ja kaikista päätellen ei oo Jenna ollut bileiden aikana mielessä lainkaan. Exä tilittäny seiskalle jotain. Minua jollain tapaa "oksettaa" tää tyyppi.

No sitten Tuijasta on kohistu. Oli siis kiimassa ollut Daniin ja ois lähennellyt sammunutta Dania. Niin voi Tuija jos olet oikeasti kovinkin sekoillut. Olet ollut yksi minun suosikeistani jo pitkän aikaa. Ethän oo oikeesti tehny mitää typerää. Kun tuolla talossa kohta ole suosikkeja. Olenkohan liian kriittisesti katsonut ohjelmaa. Joka on oikeasti peliä suljetussa tilassa.

Mutta se et Jonna Jonathan Dani meni Annan vinkkupullolle. Voi voi. No tietty normaalia nin tyyypillistä toimintaa. Mutta että kehtaa kameroiden ja suomen kanssan edes. Toki tuossa tilassa tuskin enään kunnolla järki kulkee.Oi voi ja voi voi. En oikein tiedä mitä tässä pitäisi ajatella.

Jahas nyt on tähän päivään talon väkikin herätetty. Kivikkolaiset sai ajoissa kukonlaulun ja rankan päivän ja lyhyiden unien jälkeen siellä sellainen mielen tila onkin. Mutta hienosti tsemppaavat kyllä tuolla. Ainoastaan twiiteistä huokuu se et pitäs tuntee sympatiaa ja sääliä heitä kohtaan ja päästää jo pois. En aivan ymmärrä kun ensin halutaan rankkuutta ja kun tulee niin sit ei ookaa hyvä. Ei nuo tuonne kuole. Eikä ne oo niin rankat olosuhteet kuitenkaan loppujenlopuksi. 

No menin asiasta twiittaa niin johan alkoi minuun kohdisua ryöppy et no pystytkö itse siihen ja jne. No kyse ei ole minusta kyse on ohjelmasta kyse on niistä asukkaista ei minusta. Kun eihän nuo minun menneisyyttä tunne eikä tiedä et vaikka oon lihava nyt ja väsynyt nyt ja sairas hullu pöpi niin jaskaa on satanut ja fyysistä hommaa on tullut tehtyä. Mutta ei siitä sen enempää.

Nyt odotan bb:n lupailemaa uudelleen jakoa puolien kesken.