Niin eilen sit tai viimeyönä oli bileet. Tietty just taas keskiviikkona. Ei oo reilua. No pakko kärsiä kun minun arki ei vain anna myöden siihen että katsoisin arkena yötämyöden bileitä. Tässä olenkin ihan urakalla nyt saanut lukea twiittejä kelaten taaksepäin, klippejä, ja muiita uutisia ja keskusteluja seurata ja miettiä et mitä oikein tapahtunut. Mutta jotaimpa niistäkin on irronnut eipä siinä.

Sielläpä oli Jonnalla ja Jonathanilla ollut oikein kova meno. Anna oli onneksi tällä kertaa osannut ottaa iisimmin eikä oo tänään voinut niin huonosti kuin viimekerralla. Uusi asukas Pertti ei ottanut montaa ja Danikaan ei paljo juonut ja Jonna ja Jonathan joi sitten niidenkin puolesta. Olivat kyllä aika hitukassa yhdessäkin saunapätkässä missä oli Andtekin joka myös hyvin hutikassa tuntui olevan ja mies kun on niin tais halut heräillä ja olivat sitten kai yöllä jotain peiton alla puuhailleetkin en vaan tiedä mitä en nähnyt vielä. Kenties illan koosteessa se näytetään. Jota en ehdi katsomaan mutta katson sen sitten myöhemmin katsomosta. Andte oli myös ilmeisesti syönyt taas yöllä yhtä jos toista kaiketi muillekin tarkoitettuja ruokia.

Oli siellä myös Jonathan Andten kanssa keskustellut jaskan jauhannasta selän takana ja jne. Mutta Jonathan on kyllä viimeinen ketä voi puhua et ei oo puhunut kenestäkään selän takana. Kokoajan jauhaa ja niin tuntuu Jonnakin ja Tuijakin siinä mukana ja nyt kaiketi Jennakin. Aina silloin kun Jenna ei kiehnaa Danin kanssa. Tuija on ihana ihminen. Harmittaa et ei huomaa kuinka Jonathan vie kuin pässiä narussa. Jos hän on talon ulkopuolellakin tuollainen todella toivon etten tuu häneen missään törmään.

Se oli kans ihana klippi missä Tuulikki rukoili Andten puolesta siinä aidalla ja Andte oli aidosti otettu ja kehui Tuulikkia ja kaikkea vaikka ihan hutikassa olikin. Tuulikki ottanut hyvin äidillisesti ja mummomaisesti uudet asukkaat vastaan. Se taitaakin olla hänen valttikorttinsa jolla ainakaan uudet ei antaisi hänelle pisteitä. 

Pertti voi olla aika yllättäjäkin tässä pelissä. Kun lukee mitä kaikkea se esittelyssä oli niin voisi jopa odottaa uudenlaisia keskusteluja taloon siltä osin. Hän on niin eritasoa erimailmasta kuin nuo muut. Ainakin minusta tuntuu sille. Toivotaan ettemme pety kun muuten on tähän formaattiin tänävuonna saanu pettyä useammin kuin kerran.

Jussi K:n hiuksia hipelöinut Leyla vaikuttas olevan hieman ihastunut. Tuleeko uusi bb romanssi. Tosin Jennakin lääpällään mutta ei uskalla Danin takia tehdä mitään. Dani pitää liekaa kiinni eikä se tyttö parka sitä tajua. Dani on aika ajoin tai aika useinkin sen oloinen että oisko narsistisia oireita. Ihan täs mailmassa ei aina tunnu olevan. 

On muuten tosi epäreilua noi kaikki rikkomukset mitä Jenna ja Dani sekä Jonathan ja Jonnakin tehneet ja ei mitään rankkua tunnu tulevan. Toki kaikki jotain tainnu jo tehdä tai ei ehkä uudet asukkaat oo tainnu ehtiä kun eilen vasta tulivat. Mutta muutenkaan ei paljo oo rankkuja ollut. Mietin että onkohan siellä kivikkoakaan enään. Kun sinne ei nyt sit ketään oo viel joutunut.

Ja mitä tulee tähän ns. viikkotehtävään. Voi tavaton. Ainakaan alku ei lupaa todellakaan hyvää ei alkuunkaan. Kaunehin kilpailu on menossa ja tälläytyvät siellä kuluttavat omia parhmaimpia vaatteitaan jos kaikilla edes hirveästi niitä on ja meikkaavat ja kuluttavat omia meikkejään sekä musiikin soidessa poseeraavat. Tietty vastahan tuo alkoi et toivoa tietty on vielä.

Toivon todella et saisivat jotain meikkiä ja vaatetta ja kenties kampaajaa maskeeraajaa tähän viikkotehtävään liittyen. Sekä sit jotain muita haasteita. Iltapuku/uimapuku kierrosta yms. Ihan mitä vaan muuta kuin tuota makaamista. Niin lomaa noilla tuolla. Vaikka ei siel rankan rankkaa tartte ollakkaa mutta enemmän aktiviteettiä nyt hei. Nuo osaa kohta tehdä mitään kun palaavat oikeaan elämään kun tottuneet monta kuukautta makoileen vaan ja juoruileen.

Kappas, en pääsyt loppuun asti ihan kun taloon tulikin postia. Jasso juhlaviin vaatteisiin ja  kengätkin laittaa nousta mallimaisesti ylös ja esitellä asunne. Okkei. Siis ei tullutkaan mitään kivaa. Mä aina jaksan aina niin vain odottaa josko kuitenkin mutta ei ni ei sitten nytkään.

Minä en kuitenkaan paljoa nyt ehdi seuraan kun on omakin elämä ja reissuun meno. Teko otan koneen mukaan mut kuin netti toimii  siellä ja sitten ehtii katselleen jää nähtäväksi.