Hei vain hyvää halloweenia kaikille ja perjantaita.

Tässä käyty kaupungilla palaveerissä liittyen likkaan joka tietty poiki lisää tapaamisia ja palveri aikoja ettei vain kalenteri näyttäisi tyhjää ja olisi liikaa joutoaikaa. Tosin tämä on tässä kohtaa hyvä juttu ja todella toivon että siitä tulee olemaan likalle apua.

Tässä kotiin kun tultiin niin ollaan sitten tehty likan kanssa tehtävät jotka sai eilen koulusta kun tänään tuon käynnin takia ei ollut siis koulussa. Meinasi hieman kränää tulla mutta poikkeuksellisesti halloweenin takia tikkarilla pelastettiin tilanne. 

Tänään hän on keimaileva keijukainen ja syykin löytyy instasta. Kuvia on tullut tänään napsittua aikalailla ja kynsiäkin lakattiin ja minäkin sitten "sotkin" omiani neidin pyynnöstä.

Ihanaa kun massukin alkaa olla kunnosa haavojen osalta. Vielä täydellisessä mutta sain jo takoihin valkiat ja kävely satu kovinkaan paljoa toki noita vintin rappusia vielä juoksemaan ala ihan hissukseen vain käveleksin.

Mies on ulkona valamassa jotain monttua jonka eilen kaivoi. Kait tuo jonkin ajan päästä tulee. Ruokaa tässä mietiskelen ja mietin myös onko saunaa tänään vaiko huomenna. Mut eipäs tässä taaskaan tämän kummempia. Aika hyvä olo muutoin mitä nyt se outo kumma tunne. Jolle ei ole selitystä täysin ilmestynyt. Sekä yöunet meni taas vajaiksi mutta kahvilla sekin tuntuu korjaantuvan ihan kivasti. 

Mukavaa halloweenia ja perjantaita, viikonloppua kaikille!