Mahtavaa keskiviikkoa. Ai kuin niin, no siksi kun vaaka oli ystäväni aamulla. Kohta puoliin uusi kymmenluku vaakassa odottaa (mut ei kokonais saldossa). Sitä myöden myös se seuraava tavoitteeni tuntuu todellisemmalta eli saan sen yhden kympin lisää ja tatuoinnin kun keksin vaan millaisen. Luultavasti tuohon ikään kuin kaulan-niskan-korvan läheisyyteen se onko samalla puolla kuin tämä ensimmäinenkin vai eripuolella en tiedä.  Riippuu myös mun näpyistä kuinka pääsen eroon sitä tässä myös samal yritän etten repisi niitä. Jos jollain in tatuointi ehdotuksia niin otan vastaan ja parhaimmat tallennan ja kenties ystävän kanssa muunnamme ne sitten sopivaan muotoon ja hän osaa hienosti hahmottaa ja piirtää.

Eilen olilkin se päivä kun vein isännän töihin ja hain. Koska tarttin auton likan kuviskerhon takia. Sain eilen muutenkin yllättävän paljon aikaan. Haettua puita ja laitettua takkoihin valkiat ja todellakin hyvä niin sillä -4 näytti mittari aamulla. Talvi vain tulee. Pakko se uskoo ja kestää jollain konstia jälleen. Pyykkiäkin sain pestyksi ja hieman siivoskeltua keittiötäkin. Juu ja autonkin sain siivottua :) se olikin aikamoiseen kuntoon päässy huhhuh. 

Tänään olenkin autoton. Likan vien tästä kohta pysäkille oottaa taksia. Eli raitis ilma odottaapi. Sitten ois noit kotihommii jos jaksaa tai teen sit illemmalla likan kanssa kun tulee koulusta. Ja katsois bb:n touhua ja vähän laiskottelisi. Hieman heikosti nukkunut useamman yön. Viimeyönä likka heräsi jalkakipuun ja siihen mni aikansa ja heti ei sit uni tullutkaan ja aamu koittikin taas nopeasti. Mutta reissua tässä odottaen 10 pitkää päivää.