Olipas hankala viikonloppu. En juurikaan päässyt bb;tä seuraan olin välillä vain twiittien ja bb uutisten varassa. Meni hieman ohi muutama päivä ja tänään olen aamusta asti yrittänyt saada itseäni ajantasalle ja eilen illallakin kun vihdoin ja viimein 24/7 pariin pääsin. Tuntuu et tapahtunut kaikenlaista pientä mutta ei sitten kuitenkaan isompia muutoksia. Tuossa en oikein viimeyönä saanut unta niin koitin sitten juttuja lueskella aamuyön pimeinä tunteina.

Tuossa eilen niillä oli painihomma ja Jonna ja Tuija oli vastakkain ja Tuija "runttasi" Jonnaa joka ei pahasti mennyt mutta polvi meni pahasti. Onneksi kuitenkin hänen ei tarvinnut tämän takia poistua talosta.Tästähän twiittaajien keskellä kauhea keskustelu kuinka huonokuntoisia ihmisiä tuonne otetaan ja jne. No eiköhän terveystiedot oo annettu ja terveystarkastus tehty ja huijaamisestahan on talosta poisto jonka tietävät. Myös muutenkin ihmiskeho on sellainen et oli painoa tai ei niin nivelet voi yhtäkkiä mennä vaikka tasaisella kävelemällä. Ja Joonakselle se puku oli iso ei poikaa sieltä ees näkyny ja Dania vastaan ois pitänyt olla ja siihen tuli si Tuulikki tilalle ja sen tiesi kyllä kuinka siinä käypi.

Mua kyllä niin tympii kun tuolla haukutaa todella rumasti. Kritisoida saa ja näin mutta onko se pakko sanoa niin pahasti ihmisistä joita ei tunne ja taustoja loppujen lopuksi. Ei se ulkonäkö ylipaino tai joku pieni vamma estä olemasta hyvä ja ahkera ihminen. Tämä on mun mielestä enempi tuotannon vika et on saanut asukkaat passivoitumaan eikä aktivoitumaan. Koska ei saa keksiä pelejä yms. Niin tekemiseksi jää makaaminen ja syöminen.

Asukkaiden heittäytyminen on ollut yksi kritiikin kohde ja voi olla et kunnon alkubileet ja kaikki olisi saanut innostuun ja heittäytymään enemmän ja tietty nuo aidat ja kaikki. Osa heittäytyy osa ei ja aina vähän tehtävien mielenkiintoisuudesta. On kyllä silti ihan erilaista porukkaa kuin aikaisempina vuosina. 

Nimo tosiaan eilen tippui ja täytyy sanoa et hyvä niin. Toisaalta moni olisi ollut voinut lähteä ennen häntäkin mutta toisaalta oisko porukka nimennyt pitkään aikaan säälistä häntä.  Ja kuten itsekin sanoi kirosi itsensä ulos talosta ja joutui kivikosta likaisena lähtemään. Pidin kuitenkin kuinka hän hienosti osasi olla Marin haastattelussa ja sillä tavalla. Illan ekstraa odotellen sitten.

Jennakin pääsi kivikosta eilen talkin aikaa pois. Voi sitä riemua ja sitten taas kyyhkyläiset aloittivat sen vaikka aita edelleen välissä. Kellarihan siis voitti ja meni kartanoon. Niin toivon kuitenkin Jennan oikeasti ottaneen opiksi vaikka hän minun suosikki asukkaisiin kuulukaan mutta onhan tuo hälle varmasti ollut kova kokemus. En usko hänen tietoisesti ainakaan feikanneen lainkaan. Hän vain kokee asiat eritavalla ja asiat näyttää ruuudulla myös hieman erilaiselta kuin kenties ovat siellä tilanne on. Ja kun ei tunne ihmisen taustoja.

Mari lupasi asukasluvun muuttavan. Siis ensin tulee mieleen uusia asukkaita, sitten josko jonkun poistoa talosta mutta hei oisko kyse sittenkin eläimistä? Kivikossa pojat saavat nukkua vielä. Hieno homma. Josko pääsisi myös pois ja tulisi uutta tilalle. Jos ei nyt niin vaikka sitten lopummasta viikosta? Oli myös hienoa että oltiin faneja kuunneltu ja otettu kysymyksissä tiukempaa linjaa ja siinä et hieman yrittää vastauksia vaatia asukkailta et ei kommenttia tms. vastaukset ei käy. Odottavalla kannalla jään odottamaan uutta bb viikkoa.