Eilen luulin että mies on pitkään töissä ja yllättäen tulikin jo viideltä kotiin. No juu mikäs siinä laitetaan saunaan valkiaa ja aloin siin samalla siivoskelee verantaa ja tupaa jäänyt viimeaikoina niinku huomiotta. Ja tulihan sieltä lyhyessäkin ajassa paljon jälkeä. Paljon jäänytkään loppusilaukseen. Odotan vielä yhtä kaunista ja lämmintä päivää niin saan ikkunat verannalta pestä. Niitä onkin useampi isompi ruutu kun kahdella sivulla. Likka sai vaahtokylvyn saaviin. Kohta vaan ei likka sinne mahdu. Pitää kehittää joku hieman isompi kun likka niin tykkää siellä olla.

Myös oli mahtavaa ku likka tuli koulusta ja sanoi että osaan lukea, no tietty ei kunnolla mutta selvästi näkee ettei enään kauaa mene kun todella osaa. Luki matikan tehtävän annon itse ja muutenkin aivan mahtavaa. Toki hieman väsymystä aikaisista aamuista ja pitkistä päivistä on ja ongelmana noi sosiaalipuolen taidot. Likka on sosiaalinen mutta sen pitäisi oppia olemaan muiden kanssa. Tunne puoli on hankala ja ymmärrettävää kun aika paljon hänenkin pieneen elämään mahtunut.

Poikakin on nyt ollut ilmeisen ok perhekodissa joka mahtava homma. Tietty mä en osaa tarpeeksi iloita sillä pelkään sitä takapakkia joka on aina vääjämättä tullut. Mutta parhaamme tässä yritetään. Luojan kiitos kuitenkin hän oppinut lukemaan ja kirjoittamaan niin voidaan viestitellä ja onneksi on puhelinkin keksitty. 

Tänään onkin ajoissa aamulla mies mennyt töihin ja likka kouluun. Tässä yrittänyt bb bileiden tapahtumia saada selville kun ei pysty näin arkena sitä seuraamaan. Muuten ihan normia arkitouhua ja menoa tässä sivussa vietän. Enempi tosin taas kun likka tulee koulusta nyt vaan olen ja nautin olostani ja lämpimästä teestä.

Mulla tullut viimeaikoina teehen joku himo.  Mikä lie juttu sekin sitten mahtanee olla.