Onko vika asukkaissa, vika tuotannossa, vika missä? No minun näkemykseni olisi seuraavanlainen; (huom, tämä vain minun henk.koht ajatus ja näkemys ei herneitä nenään kiitos)

Alunperin tuotannon olisi pitänyt näyttää kuka on pomo. Meni liian kauan ennen kuin kiron kivikko tuli. Se ei tietenkään tepsi kuin näihin jotka siellä oli. Koska muut edelleenkään ei usko näkemäänsä vaan ovat toistamieltä. Alussa olisi pitänyt niskuroijille laittaa luut kurkkuun niin sanotusti. Sekä antaa aktiviteettia. Asukkaat passivoituivat ja näin ollen kun tarpeeksi kauan sitä jatkuu niin on vaikea heidän tuossa tilassa alkaa enempää itsekään sitä keksimään kun pelien ja leikkien keksiminen on kielletty. 

Tottakai asukkaat koittaa päästä niin helpolla kuin mahdollista. Ottavat loman kannalta. Onhan siellä ruoka ja kaikki eikä huolta ulkomailman laskuista yms. Jokaisen pitäisi osallistua talon askareisiin ja nopeampaa ne aamutoimet yms..Nyt kun niissä kestää ja kestää vaan. Ettei vaan bb kesken ruan laittaisi mitään tehtäviä. No tulisko tällä kaudella muutenkaan. Hyvänä esimerkkinä eilinen joka kesti n. 50min tehtävälapun tulosta tehtävän loppumiseen.

On myös yksi hyvä syy siihen miksi ihmeessä useampi maksava katsoja on tyytymätön kauteen kun bileet jos on ovat keskiviikkoisin. Ei normaali arjen omaava sellaisia pysty katsomaan sekä se et vain joku yks pieni hetken kestävä tehtävä ma ja ti ja ke sit se palkinto ehkä. Sit odotetaan torstainakin sinne iltaan ns. viikkotehtävän alkua joka loppuu sunnuntaina ei sii oo viikkoa nähnykään.

Pitää sanoa myös jotain hyvää tähän loppuun. Kiitoksena voisi sanoa muutaman kerran näytetyt nimeämiset 24/7 toivon sen jatkuvan lopun kauden.

Olisi myös pieni pyyntö tuotannolle jos sieltä joku tän vaikka sattus lukaiseen. Jos ei ole ideoita niin ottakaa twiiteistä. Siellä on paljon hyvä pienen budjetin vinkkejä jotka ihan varmasti on mahdollisuus toteuttaa ohi käsikirjoituksen. Mikäli on vielä tulossa uusi tuotantokausi (ellei oo all stars) niin ottakaa nyt opiksi mitä ihmiset twiiteissä laittavat. Kiitos ja Anteeksi!