Kerran hieman enemmän tapahtumia bb päivässä kun vihdoin viimein oli krapulaiset kellarista saatu ylös jossa Anna ja taisi joku muukin örkkäillä. Niin tuli käskyä sohvalla missä ilmoitettiin Nimon olevan häätöäänestyksessä. Niin taloon kuin sitten kivikkoon jossa Nimo alkoi itkemaan ja Andte ihanasti koitti tsemppaa.

Sitten kun tuotanto oli saanut sen yöllisen asian hoidettua että Tuija ja Joni ei ollut mitään sääntörikettä Dania kohtaan tehnyt saatiin vihdoin että aikaa 10min pakata ja sitä ennen dani jonna ja jonathan meni tupakille. Kaikki saivat pakattua ja tuli jälleen postia ja bb oli jakanut uusin. Kartanoon meni Anna, Armi, Jonathan, Jonna, ja Dani ja näin kellariin puolestaan Tuulikki, Tuija, Joonas, Leyla ja Joni.

Viikkotehtäväkin alkoi parodyolympialaiset ja saivat sitten sponssi verkkarit hupparin ja lippikset. Lippujen teolla alkoi. Kellarin porukalla tuli minun mielestä hienompi. Joonas sai idean. Ja hienoa yhteistyötä. Toki kartanossakin mutta jotenkin se vain tuntui ontuvan ja heidän lippunsa ei mua sytyttänyt. Alussa ajattelivat että joutuvat urheileen. Mä ajattelin että onkohan parody nimi kuitenkin komiikkaan liittyvää.

Dani sitten sanoi tuossa et jos Jenna tulee samalle puolelle kuin hän niin kukaan ei tuu tuntiin makkariin. Hänelle on kuulemma ihan sama onko yö vai päivä. Sanoipa vielä et lyödäänkö vetoo.

Olipas siinä heillä avajaisjuhla kiersivät rinkiä oli hymnit ja soihdut. Ja samantien oli oli eka ottelukin. "keihään" heittoa sellaisella pehmeällä jutulla. Hauskaa tuntu molemmille joukkueilla olevan.

Mutta kyllä oisin sitä mieltä et kivikon porukasta vois jenna jarno ja andte tulla jo pois ja tilalle vaikka jonathan jonna ja dani. Nimo saisi olla vielä vuorokauden mutta noinko ne kesken viikkotehtävän ottaa ketään pois vasta kuin sunnuntaina!?! Tämä jääköön nähtäväksi.

Kerrankin kuitenkin on ollut katsottavaa ihan koko päivän. Nyt kun tämä pysyisi kauden loppuun asti ois tosi mahtavaa katsella muutakin kuin makaamista ja pelkkää spekulointia jota jauhaavat samoilla sanoilla vain vaihtaen kohtia ja muodostaen samantyyppisiä lauseita. Huomista perjantaita innolla odottaen. Oikein hyvää yötä bb kansa ja muutkin lukijat.

(minun on aika mennä jälleen niihin arkisiin iltapuuhiin että jaksaa aloittaa normi aamupuuhat jälleen klo6)