Se ois viikonloppu edessä. Tällä kertaa likkakin kotona. Ja ihanaa. Pidämme likalle lettukestit sillä hän on oppinut ja edistynyt hienosti lukemisessa. Hänen ihana opettaja laittoi siitä oikein viestiä. Ja kyllä hän on ansainnut juuri sellaiset letut kuin haluaa vaikka kaikilla mahdollisilla lisäkkeillä. Vasta syyslukukausi menossa ja edistynyt noin paljon. Pyysin ystävääni ja hänen miestään myös ovat meille ja likalle tosi tärkeitä ihmisiä. Kenties jos mies huomenna ois normaalia lyhyemmän päivän töissä niin voisi sitten pitää ois likalla mitä odotella. 

Tänään lilkalla onkin tosi lyhyt päivä ja eivät tee erikoista. Se opettajien lomautus juttu ja maanantaina samoin. Ovat keskitetysti liikunta salissa satuhetkeä ja kenties ulkoilua jos ilma sallii. Eli montaa tuntia ei sit ookaan tänään aikaa tässä keskittyä nettiin. Pitänee miettiä mitä likan kanssa tehdään. Ainakin ois ne verannan  ikkunat ja ois tuolla pitkin maita ja mantuja roinan keräilyä ettei jää lumen alle. Tietokoneella varmasti haluaa olla myös uskoisin. Pikkukakkonenkin tulee ja pelastaa iltani välillä.

Tässä onkin mulla aamusta aamutohinankin jälkeen ollut säpinää. On bookissakin ihanasti juttukaverei ollunna ja sain apua eräältä ihanalta ihmiseltä erääseen ihmeelliseen ongelmaankin joka toisaalta imarteli mutta ei ei kiitos silti sanon minä. Hassu juttu jota en ala kuitenkaan tässä spekuloimaan. Toivon että pääsin hänestä eroon ettei tuu vakavempaa tapausta. Jännää on nähdä miten mies suhtautuu kun tästä kerron sitten kun sopiva hetki eli varmaan siel reissus kun ollaan kahden rauhassa.

Näin ihan kummallista unta viimeyönä. Olin tatuointi liikkeessä katselemassa kuvia josko löytäsin sen sopivan  itselleni. Ainoa joka hyppäsi silmilleni oli joku iloisen näköinen vauhdikas gorillan kuva. Mutta et ottanut sitä unessani kuitenkaan. En vaan tajua mitä alitajuntani yritti minulle kertoa. Minä todella harvoin näen unia joita muistan näinkin selkeästi vielä aamullakin. Sus siunaa sentään.

Eilen yritin kakspäivää mut ei onnistunut joten tänään sitten uusi yritys niin voi si huomenna ottaa pari lettua hyvällä omalla tunnolla :)

Eipäs tähän aamuun sitten kummempia. bb:tä katseleen ja teetä litkimään ja nauttimaan rauhallisuudesta ennen touhujen tohinan alkua. Mukavaa viikendiä lukijoille.