Jahas sinne tuli sitten näitä uusia asukkaita. Kerrankin suht ajallaan piti tiedote. Kerrankin. Kiitos siitä edes jotain ohjelmaa päivä katsojille. Tässä hetken nyt seuranneena ja esittelyviestit lukeneena ensimmäiset mielipiteeni heistä.

Jussi: Tähän asti asiallisen rento kuva. Mutta tuleeko alkoa ottaneen limanuljaska. Nyt oikeasti odotan et alkas Jennaa vikitteleen tosin uskon ettei siihen paljon tarvita kun vois alkaakin kuumottaa. Saa nähdä miten Dani tähän reagoi. Jään hyvin odottavalle kannalle tämän pienen hetken perusteella. oho mutta kappas tätä http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288748211007.html saa nähdä saako tyyppi haluamansa.

Pertti: Armi ja Tuulikki käy häneen ainakin tosi kuumana. Armi onkin samalla puolella. Voi jeekuna. Asiallinen mies ihan varmasti. Tai ainakin sain heti sen kuvan. Ennen kuin tiesin ammatin mä  jotain epäilinkin pelastuspuolelle liittyvää niinkuin olikin. Armi on kyllä avoliitossa et tuskin sutinaa tulee. Alko senkin saattas varmaan selvittää.

Kaiken kaikkiaan odotan nyt tässä kuitenkin jo ohjelmaa eteenpäin eli vaikka porukkaa kivikkoon  ja nimeämisiä sekä sitä mahdollista bilepäkkiä. Kyllä siinä nimeämisten lomassa ihan hyvin ehtii tutustelee. Ja kivikkoon dani ja jonathan kaksistaan kiitos.