Niin se vain tämäkin viikko jälleen tiistaissa. Likalla jälleen kuviskerho. Mies lähti likkaa sinne viemään ja menee jälleen maatalouteen kuluttaa aikaa ja se missä lopun aikaa kuluttaa niin en tiedä. Laittoi valkian saunaan mä käyn tässä lisäileen sitten puita niin päästään saunaan kun tulevat. Likalla onkin poikkeuksellisesti aikaisempi kouluaamu huomenna.

Viikonloppukin oli ja meni. Perjantai meni saunoen ja yhdessä olten ja lauantaina mentiinkin ystäväpariskunnan luo saunoon ja oli kyl mahtava sähkösaunaksi. Jäimme sinne yöksi. Sunnuntaina sitten kotiin tultuamme loikoiltiin vain siihen asti kun likka tuotiin kotiin. Siinä ennen kuin lauantaina lähdimme kävi eräs toinen pariskunta yllätysvisiitillä kun olivat ohi ajamassa.

Bb:kin loppui viimeviikolla perjantaina ja ihan oikea tyyppi voitti. Siinä oli Anna kans toinen joka ois voinu saada voiton mielestäni. Mutta tämä meni näin. Nyt on jotenkin outoa kun ei oo taas seurattavaa. Pitää keskittyä vieläkin enempi omaankin elämään.

Rahaa odotetetaan kuin kuuta nousevaa. Siis miehen liiton rahaa. Joka periaattees menee samantien tyyliin auton tankki täyteen. Pakolliset laskut ja ruoka. Siinäpä se. Viimeksi meni apteekkiin niin paljon että tästä rahasta ei oo tarvetta sinne. 

Tämä viikko on aika poikkeuksellinen kalenterin mukaan kun ei isompia palavereja ole. Ainakaan vielä oo tullut. Ja uskoisin et ei montaa enää ehdikään tälle viikkoa. Wautsi sanon minä. Olen jopa kotihommia saanut kivasti tehdyksi. Torstaina tulee siivoojat aamusta ihanaa. Ja perjantaina tuleekin poika kotilomalle. Mitäs sitä viikonloppuun sitten keksiskään. Jaa juu huomenna on mentävä mun aamusta sinne labraan. Ihan perus jutut noiden lääkkeiden takia ilmeisesti. Vaikkei psyk.lääkäri ilmoittanutkaan mutta uskoisin näin. Tuli vain lappu postissa.

Väsy on. Siis sellainen vetopois olo. En oikein tiedä miksi. Johtuu varmaan tästä naistenpäivistä. Eli juu leikkauksesta huolimatta luomuna kroppa toimii vaik oonki läski ja ikääkin tän verran ja noit lääkkeit popsin ja sen takia ois kuulemma ihan mahdotonta.

Mut nyt meen lisää saunaan puita ja sil viisii jotain täs vois katsoo netistä ja vaiks samalla pyöritellä farkkupalloi ja tehtailla jossain vaihees korui. Tosin joulukortitkin voisi tässä pian alkaa tekee loppuun. Niitä tuossa vielä ois jokunen tekemättä.