Niin en tiedä. Näin ihan ihme unta viimeyönä. Oli jouluaatto ja pappani oli paikalla, elävänä. Joka ei siis ole millään mahdollista sillä hän on kyllä pilvien yläpuolella. En tiedä miksi näin sellaista unta ja mitä uni minulle yrittää kertoa. Onko kenties tulevasta joulusta jotain, että missä olemme ja kenen seurassa pitäisi olla. Onko päätöksemme väärä vai oikea missä olemma joulumme ajatelleet viettää. Vai oliko vain viesti että hän voi hyvin tuonpuoleisessa.

Sitten, on jokin ahdistus päällä. En tiedä mitään syytä mistä se johtuisi. On vain. On äkäinenkin olo. Tekisi mieli paiskoa tavaroita, rikkoa jotain. Päätä särkee, mutta ei särje. Ensin ei huvittanut mikään..

...mutta sitten tuossa sainkin neljä koneellista pyykkiä pestyä ja takkahuoneen kaaosta kivastikin järjesttettyä. Jäihän sinne ihan tuskasen paljon hommia vielä. Ja ikuinen kierrehän se on. On tottakai ihanaa ja mahtavaa saada asua näin. Mutta se homman määräkin on sitten valtava.

Likalta lähti kaks jätesäkillista tosi täyteen pakattua vaatteita pois. En oo aikoihin katsonut oon vain pieniä nakannu pusseihin ja komeroon. Hieman on vielä kesken et saattaa äkkiä vielä yksi/kaks normi muovikassillista tulla kokoa 110-128cm. Enempi niitä on 120-128cm vaatteita. Todella hyväkuntoisia.

Pitäisi kai myydä niin vois saada rahaa. Mut ku ei jaksas alkaa kaikkia rättejä yksitellen kuvaa ja kirjoittaa mikä on mikäkin. Jos sais ne könttänä jonnekin meneen. Mut tuskin. Kun postimaksutkin noin painaviin säkkeihin on jo yksin valtavat.

Muutama jätesäkki roinaa ois menossa jo kierrätykseenkin. Mutta mitäpä se tää on vain sitä et pois roinaa mut toisesta ja kolmannesta hamstraa vain lisää. Kun joku heittämäs jotain pois niin meille kyl kelpaa. Toki paljon on hyvää saatu sellaista joita oikeasti tarttetaakin kuten viimeksi tuli iso kasa lakanoi ja pyyhkeitä joista meil ollu pulaakin. Ja sitten verhoja yms. Niistä sitten tehdään jotain ja muokkaillaan kun isäntäkin osaa ommella niin kivasti niin mikäs siinä ollessa.

Likka on vielä koulussa. Isäntä läks veljeään juuri autteleen jossain pikkujutussa. Minä täällä siis oon hetken yksinäni. Pitäisi mennä hommia takkahuoneeseen jaksaa mutta jotenkin loppui puhti. Noh onhan tässä päivää vielä jäljellä ja päivä huomennakin.

Hyvää miestenpäivää kaikille miespuolisille lukijoilleni!