On ollut aivan hurja viikko siksi on hieman kirjoittelu jäänyt. Tuntuu etti tahdo nytkään oikein ehtiä kirjoittamaan. Tuossa viikolla oltiin kun lunta tuli kerralla oikein kunnolla ilman sähköä miltei parisen vuorokautta. Välillä oli hetken aikaa mut sellaista pätkyttelyä ja tietty eniten pätki öisin niin enhän mä siinä saanu nukuttua ja kaikenlisäksi täyskuukin tuli tuhoamaan minun nukkumistani. Psygologi kyllä soitti ja kyseli uutta koktaili mahdollisuutta mutta eipä sitä rahaa viel oo ostaa. Nostoja kahteen lääkkeeseen ja yks iltalääke pysyy ennallaan. Maanantaina miehelle pitäs tulla sen verran rahaa et saadaan apteekista hurja listamme taas. 

Likan lääke saatiin kyllä eilen. Mulle tuli eläke ja hoitotuki sekä likan vammaistuki. Mutta akuutteihin ja yllättäviinkin laskuihin meni sekä likan synttärijärjestelyihin ja auton tankkikin söi taas pienen omaisuuden. Maanantaina pitäisi kaiken järjen mukaan näkyä se viikon palkka joka lokakuun alussa oli viel töissä. Ja maanantaina pitääkin laittaa liitolle papruja menee. Saa nähdä meneekö viikko vaiko kaksi. Joskus siel onnistuu hommat viikossa joskus menee kaksi. '

Poikakin on kotilomalla. Ja jokainen asia pitäisi mennä juuri niinkuin hän sanoo ja kohta on tylsää yms. Likan synttäreiden ajaksi mies sitten lähti pojan kans ajelee kun mikään muu ehdotettu ei sitten kelvannut. Mäkisi tottakai että kun hänen kesällä olevia synttäreitä oo kotona juhlittu. Ja siihen kun on syykin. Täällä kotona oo kavereita. Siksi ne juhlittiin perhekodissa.

Johtuen huonoista unista oli tuossa yks päivä ihan satavarma et lähden viikonlopuksi timpuktuun ja palaan vasta sunnuntai-illalla. Mutta kuinkas sitten ollakaan. Torstaina sain ihanan ekstempore yllätyksen ja ystäväni tuli saunaan. Mies katsoi sitten likan. Saimme saunoa ja hieman juomaa ja juttelua niin johan mieli parani kummasti. Ja miehen kanssa sen jälkeen myös kävi tunteet kuumina ja perjantaina sitten aamupäivällä likan ollessa koulussa jatkettiin kuumana oloamme ja oi ja voi oikein kunnolla täyshoidoin ja jutteluin kaikkinein. Näitä on ihan kivasti meillä mutta aina ne tekee tehtävänsä.

Tässä on kyllä ollut kaikenlaista. Mutta näin nyt pääasiassa. Tässä likalla on 7 kutsutusta 3kaveria ja reilun tunnin ovat leikkineet ja herkuilla herkutelleet. (instas kuvii) nyt pelaavat tuossa kimbleä. Ovat kuitenkin jo niin isoja ettei kokoajan tartte niskan takana olla. Tässä ihan vain kuulolla ja saatavilla. Ystävä ainakin tulee kolmen jälkeen se tuleeko tummu jos mies hakee en tiedä. Saunaankin tänään aikomus olisi mennä.

(p.s painosta en kyl sano mitään muuta kuin IIIIK :/ ja pitää ottaa niskasta taas kiinni maanantaina kas kummaa )