Niin se vaan tämäkin vuosi oli ja melkein jo meni. Ja jälleen pitää opetella seuraavan vuoden kirjoittamista. Minulla aina menee ensimmäinen kuukausi siihen et osaan sen vuosiluvun kirjoittaa oikein. Ensivuodesta onkin tulossa todella lennokas jälleen. Ainakin tammikuussa jo on kalenterissa niin paljon menoja merkitty että huhhuh. Ja joitakin on vielä sopimatta ja ainakin yks on tammikuun aikana. Sen pvm selvinnee sitten kun käyty siellä pojan kenties ja varmaankin tulevassa uudessa sijoituspaikassa. 

Maanantai meni aika nopsaan.Käytiin siivoamassa kirppispöytää. Harmi vain ettei näköjään näin joulun aikaan paljon tavara kulje. Täytyy toivoa et nyt menis kun pariviikkoa ois vielä pöytää jäljellä ettei tarvitsisi paljoa sieltä ottaa pois. Laitettiin kaikki puoleen hintaan lappukin sinne vaikka ei niiden hinnat kyllä nytkään paljon päätä huimaa. Kävimme myös hakemassa samalla pojan kelkat ja isoimpia tavaroita perhekodilta pois. Siellä sitten jäi aikalailla sitä pientä rojua yms. joissa sitten meneekin aikalailla hienosti kokonainen päivä. On sen verran kerääntynyt kaikkea sinne huoneeseen näiden vuosien aikana jotka poika siellä ehtinyt viettää. Tosin paljon siellä on rikkinäisiä lehtiä ja ns. roskiakin. Ja suksetkin poika sai sieltä mukaansa.

Eilen puolestaan sitten käytiinkiin heti suksia testailemassa. Tai siis lapset kävi hiihtää ja laskee pikkumäkeä. Ja hyvä niin koska illalla alkoi satamaan vettä ja ainakin hetki sitten vielä tuli. Säätiedotekaan ei kovin hyvää lupaa seuraaville parille päivälle. Plus asteita oikein yölläkin että liekkö se lumi tuli ja suli. Tosin sitten viikonloppuna ois pikkupakkasta jos silloin tulisi lisää lunta. Ei mua se lumi niin mutta kun muksut tykkää niin kovin hiihdellä ja viimetalvenakin jäi hiihtäminen ja lumitouhut kovin vähäisiksi. Illalla sitten käytiin saunassa ja laitettiin tuvan puolellekin valkia et sai tikun nokassa paistaa makkaraa. Yllätys oli kun poika oli tosi kauan saunassa mun kans ylälauteella. Sain hieroa selkää ja jopa poika puhui. Siis ihan asiaa. Sellaista et tuli hyvä olo et hän vihdoin vähänkään avautui. 

Tämä aamu ei kovin hyvin sitten likan osalta alkanut. Pienessä yskässä ja nuhassa on ja ilmeisesti nukkui hieman huonosti ja oli kyllä niin levoton et nauraa räkätti samaan aikaan kuin joka asiasta pisti itkuksi. Mutta kun sai lääkkeen rauhoittui meni olohuoneeseen ja kappas nukahti. Siellä hän vieläkin nukkuu. Poika meni vintille ja ei oo sielläkään meteliä ollut liekkö hänkin nukahti ja hyvä niin sillä tänään olisi tarkoitus heidän saada valvoa jos jaksavat.. Ajatuksena olisi lähteä ajeleen kaupunkiin katseleen raketteja. 

Likan kans ollaan urakalla innostuttu maalaan akryyliväreillä. Tai mä mikään lahjakas ole kunhan jotain kukkia ja tähtiä ja sydämiä väkerrän kun ei neitiä voi yksin antaa vahtimattakaan olla niiden värien kanssa muuten se maalaa itsensä ja huonekalut ja seinätkin jos sille päälle sattuu ja väriä puristää tuubista liikaakin.

Onkos teillä lukijoilla mitään uudenvuodenlupauksia?

Tässä mietin itse juuri tekisinkö lupausta ja tulin siihen tulokseen et parempi olla isompia tekemättä kun ei ne koskaan oo tähänkään mennessä onnistunut pysymään.

Hyvää Uutta Vuotta 2015! Kaikille ihanille lukijoilleni.