Oikein ihanaa ja mukavaa sunnuntaita. Olisi joulu sitten ohitse. Tai no loppiaiseenhan se virallisesti loppuu. Mut voinen sanoa et mun puolesta se on jo loppu. Se loppui siihen kun porukat aamulla lähtivät takaisin päin kotiaan... 

Vaikka viikko sinäänsä ollut kiva ja ihana mutta silti en tiedä mistä tää mun olo taas kumpuaa. Timbuktuu tekisi mieli lähtiä. Kai se on aika monienkin asioiden summa noin ylipäätään. Siis oon ollut nyt sopivasti ihan koko viikon kauheassa flunssassa. Kurkussa on kaktus, alkuviikosta en saanut nukutuksi vaan heräilin kokoajan siihen että mistä reijästä mää oikein hengitän kun tukossa kuin mikä. Tottakai kuume nousi silloin myös kun eniten kaikkea tekemistä. Ensimmäinen jouluni jonka tein yksin niin et porukka tulee joulupöytään.

Poika on tiistaista asti ollut kotona ja voi jumankauta. Vaikka niin rakastankin poikaa niin en vaan jaksa oikeesti oon tosi huono äiti enkä enään yhtään ihmettele vaikka yksi lapsistani viety parempaan paikkaan ja toinen kesken mennyt on myös sinne lentänyt. Tiedän poikani on sairas psyykkiseltä puolelta kun vain tietäisi miten ja miten sen saa hoidettua. Ole nyt taistellut melkoisesti 10vuotta asian kanssa ja kukaan ei oo vielä oikeastaan löytänyt helpotusta vaan tuntuun et onko tehty hallaa vain. Ja nytkin oisi paikka osastolla mut mies haluaa nyt vaan vängällä pitää hänet kotona koko tämän pitkän ajan. Eli nyt sitten torstaina 1.1 klo 17 osastolle. Ja jos mää oon ollu jo kypsä ja väsynyt torstaina niin mitä mää oon sitten. Ja tottakai likka matkii poikaa.

Kaikki mitä ovat saaneet ja heille vähistä varoista hankittu on huonoa. Tabletti, kosketusnäyttö jne. Kaikki on huonoja hitaita liian vähän tota ja sitä. ARG! Sitten siitä saadaan sellaiset kohtaukset ja raivarit että tavarat lentää ja painiksi meinaa mennä. Kokoajan saa pelätä ja olla varpaisillaan. Toi poika niiko pyörittää meitä kymmenen nolla kurassa. Mä en oikeesti jaksa.

Mut josko iloisempiin asioihin. Siihen mitä kaikkea jouluviikon aikana touhuttu. On siellä hyvääkin. Aattona tosiaan tuli äitini porukka, eli äiti, isäpuoli, pikkusiskoni. Tulivat suoraan syömään ja tämän jälkeen kävivät saunassa ja sen jälkeen lahjat ja iltapalaksi oli puurot ja sopat piparit ja tortut. 

Joulupäivä meni enempi ja vähempi väsyneinä laiskotellen.  Ja oikeastaan suurin osa meistä oli tableteilla tai läppäreillä tms. Ruokaa tehtiin ja äiti ei malttanut vain olla vaan rupes pyykkäämään kun ei sitten muutakaan hänelle antanut hommiksi. Vaan ruat/astiakoneenkin hoidin itse. (mies pari kertaa pyhien aikaan sen laittoi pyynnöstäni). Tosi saatii si järjesttyä reissu atominpubiin livemusiikkia kuuntelee/tanssiin. Tosin aika vähäiseksi jäi minun riehuminen kun kuitenkin aika veto pois tän yskäni kanssa. Sain siskolleni joka täyttänyt tänävuonna 18 kuitenkin lupaamani drinkin ostettua.

Tapaninpäivänä käytiin kaupassa mutta eipä silloinkaan oikein sen enempää tehty. Mitä nyt kokkailin tietty porukalle safkaa ja muksut veti kierroksilla kun ei jaksaneet olla tableteilla tms.

Lauantaina puolestaan herättiin ihmisten aikaan ja käytiin touhutalossa kaupungissa ja hieman iltaa varten evästystä. Käytiin saunassa ja kokkailin ja katselin säkit läpi mitä äiti toi  taas vaatetta yms. Nyt olisikin iso läjä säkkejä tuolla odottamassa jatko laittoa. Osa odottamaan varastoon likan ja pojan kasvamista ja osa meneekin likalla suoraan käyttöön. saunottiin ja uskaltauduin minäkin saunaan joka oli huono idea nyt tuntuu et tuli flunssalle takapakki. Karaokea siinä piti laulella mutta eipä mennytkään kauaa kun kävi kuten niin arvasinkin.  Poika teki sille stopin. Noo mä ny oikeastaan kauheesti ois voinu laulaakaan mut muut ois voinnu enempi haluta. Tehtii siinä päivällä vielä pipareikin. Tai mä vain paistoin muksut teki loput. 

Kaikesta oikeastaan melkein löytyy instasta kuvia jos kiinnostaa.